SAKNAR SOMMAREN

Ljust dygnet runt, fest tre dagar i veckan minst, festival, sol, bara ben, mysiga stunder, alla vänner hemma och skellefteå på sin allra bästa sida. Om 40 min blir det oktober, årets kanske mest meningslösa månad förutom november och februari, jag har dragit fram dunjackan och det man kan göra nu är väl att drömma sig bort och vänta på julen.




HOME

Tillbaka från London, Sthlm och Uppsala, haft en fantastisk liten swe/england tour och kommer hem med en massa shopping och fina minnen. Ska väl köra in nån bildbomb här i framtiden men tänkte bara kika in och säga att jag är hemma igen:)

COLLAGE

Lunchade med mille i drygt fyra timmar sen gick jag till östermalm där elin bor i värsta miljonlägenheten. vi gjorde god middag och drack några cider innan vi hade en kul kväll på collage med bratsen haha, älska stockholm!
 
just nu sitter jag på tåget på väg till uppsala efter att ha spenderat natten i theas mysiga lägenhet. snart framme hos roo och madde!
 



LANDAT

På väg in till Stockholm stad nu, planet landade 15 min tidigt och jag fick åka gratis från arlanda till sthlm. snart får jag även krama min fina elin och luncha med mille, ikväll blir det självklart fest också! Måste jag ens säga att livet känns helt underbart just nu?!

SISTA DAGEN I SKELL PÅ ETT TAG

Spenderat min sista dag innan avgång med Lisa på Waynes. Lunch och fika med en massa snack och reseplaner han vi med. Nu är nästan allt packat och imorgon går flyget ner till Stockholm, är så sjukt taggad på London och självklart Stockholm och Uppsala!

Haft mys med familjen ikväll till en konstig men bra film med en massa onyttigheter.



Bild från en av våra många tidigare eftermiddagar på Waynes.

THERE IS SOMETHING GOOD IN EACH DAY

Började min dag med att klogga igen handfatet med jord, friskt! Fattar inte hur jag lyckas med såna här saker.. Dagen fortsatte med att jag kände mig trött och slutkörd men blev bättre sen:)

Träffade mamma på stan och strosade runt lite sen har jag packat och stökat på här hemma. Bara två dagar kvar tills jag får åka ner till alla fina i Stockholm och Uppsala!!!

ONSDAG

Krigat med Lisa på gymmet och slagit broarnarekord med pappa så nu är jag helt slutkörd! Sett film med mamma och Frida ikväll och What Not to Wear från Skell, småsjukt att dom kom hit och ännu mer sjukt att jag faktiskt såg dom i parken när dom filmade tidigare i år.

Imorrn har jag inga planer för en gång skull och det känns så himla skönt! Ska bara njuta av det underbara vädret som rullat in över stan som förhoppningsvis håller i sig även imorrn (17 grader haha).

Åh just det, fick ett samtal av Elin och nu är alla bitarna till Sthlm-resan på plats, längtar till på lördag!
 



TISDAG

8km powerwalk . lunch . fika på waynes med hannis . hem och baka chokladpaj och laga mat . födelsedagsfika för pappsen med farmor och farfar . expendables 2 med linda och nu sängen = underbar dag ♥

09.08

Har sjukt nog redan varit uppe i över två timmar, vi gav födelsedagsbarnet pappa presenter och ikväll blir det gofika så jag ska baka lite gott senare.
 
Var med Lisa på nya gymmet igår, gillar det men inget slår 360! Nu blir det prommis.

♥♥♥♥♥

http://distilleryimage3.s3.amazonaws.com/1ccab1bafab011e1a74822000a1e8c8d_7.jpg

LONDON

Booked and payed for. Åker ner till Uppsala i slutet av veckan för att hälsa på Ros och Madde sen blir det shopping, fest och catch-up i London, Kelly snart kommer jag!
 

SENAST

Sen senast har jag mest tränat och sprungit på stan. I fredags lunchade jag med Hanna på tatung vilket slutade med förfest hos henne med några tjejer innan jag jobbade.
Igår var det födelsedagsfest för Frida och Malin så idag är jag lite sliten men det var riktigt kul igår så det var det värt! Vi dansade till stängning och allt annat är lite oklart.


ETT TIPS

Fyndade den här godingen på Body Shop tidigare. Hallondoft och jag svimmar nästan av hur gott den luktar! 
 



LILLÖRDAG

Har fotat en massa streetstyle idag, stänat Core med Ottilia, sett Masterchef Australia och nu drar jag mot stan för broarna med några tjejor!

SWIM


Just kommit hem från dagens träningspass, känner mig typ död och magen kurrar så jag ska bege mig till köket och laga nått gott till lunch.

Slänger in en bild från igår kväll...

VILL BARA BACKA TILLBAKA OCH GÖRA OM SOMMAREN IGEN FÖR DEN VAR SÅ FIN


NY VECKA

Tog en promenad ikväll, inte för att träna, utan för att bara rensa tankarna och njuta av lite bra musik. Händer inte så ofta att jag bara går ut och går utan nått speciellt mål eller någon speciell väg, det var riktigt härligt! Såg norrsken, strosade längst älven, gick runt på kyrkogården vilket sjukt nog inte alls var läskigt och kollade längtande på hockeyrinken på Sunnanåskolan, snart skridskor!
 
 
 

SOMMAREN 2012

Sommaren 2012 har varit lite kallare, lite blåsigare, lite mer jobbfylld och lite mer regnig, men också lite bättre än dom tidigare somrarna i mitt 20åriga liv.

Har hunnit med otroligt mycket fest och häng med vännerna, båda gamla favoriter och en massa nya stjärnor. Verandan 3 gånger i veckan, en Stadsfest som var ren lycka, världens bästa jobb, försök till att bli brun, fotbolls EM och mysiga kvällar.

Kan egenligen inte summera den här sommaren för det har helt enkelt hänt för mycket. Låter istället en bildbomb göra jobbet.
 










 

JUST DANCE

Träningen gick hur bra som helst, slog PB på 1000 meter på Edda så jag är sjukt nöjd. Höll på att frysa ihjäl på fotbollen så jag drog hem och värmde upp mig med en stor skål soppa innan jag och Ottilia prövade på ett danspass på nya gymmet, superkul! Älskar att jag kommit igång med träningen igen nu när jag inte jobbar konstant!
 

GOD MORGON

Fick mig i säng runt 5 i morse så har sovig ut tills ny. Hade en superkväll igår på Verandan, fick många snygga bilder och råkae även vara med på några själv igen, börjar närma mig det magiska numret Jenkan!!
 
Fick fotosupport av Matte sista timmen också vilket typ gjorde min kväll:)
 
kändes förövrigt skönt att ha en lugn kväll hemma innan utan förfest. Jag och Peter unnade oss maxmat till middag följt av en dryg timmes powerwalk och HIMYM.
 
Nu ska jag tvinga mig själv upp ur sängen för frukost träning och fotboll


LÖRDAG 1A SEPT

Ska vara chaffis åt mor och far på galej så det blir en nykter lördag. Tänkte hinna med ett varv runt broarna innan middan också och ikväll gissar jag på film. Vill se Magic Mike men självklart så ska den inte gå på bio i Skell FML!!

Ska hinna ladda om för jobb ikväll också, ses på Verandan då! ♥



NEVER SAY NEVER

Mötte upp Amanda på stan för catch-up sen gymmade jag. Middag förtärdes på matfesten med familjen innan det blev filmmys med Lisa, Frida, Sandra, Otti och Patricia till Never say never. Bara jag som sett den förr men alla andra förutom Sandra blev kära i honom också efter att ha sett dokumentären.
 

RSS 2.0