VET DÅ VARS JAG ÄR PÅ LÖRDAG EFTERMIDDAG


ÄNTLIGEN ÄR DET IGÅNG!!!!!!!!!!!!!

Första stadsfestdagen idag vilket betydde jobb för mig men också en chans att träffa alla andra som jobbar på megafonen innan jag skulle börja fota vilket var superkul! Hoppas ni alla besökte Megafonenfesten ikväll för den var awesome, bandet var awesome och folket var awesome!!

Trots förkylning och huvudvärk krigade jag mig igenom kvällen som var grym! Slutade dock med maxad huvudvärk och hosta men det försöker jag vila bort och sen blir det nya tag igen på fredag (Okej jag skulle typ inte säga nej till att fara på festivalen imorrn med hihi) då det är dags för ROBYN!

SORRY TJEJER ATT JAG MISSADE FÖRFESTEN MEN DET TAR VI IGEN I HELGEN <3 <3


VILL HA


FESTIVAL 1 DAG KVAR

Imorgon börjar det så många i Skell väntat på och längtat efter så länge, stadsfesten!! Onsdag betyder drakbåtsrodd och Megafonenfest, kommer nog inte att hinna se nån rodd men Megafonenfesten kommer nog bli legendarisk och jag kommer att vara på plats i god tid, ska nämligen först vimmelfota sen blir det fest! Hoppas bara att jag är friskare imorrn för det känns lite tungt ATM...




2 missade samtal och 3 sms...

...hade jag när jag kollade på mobilen. Mandis skulle väcka mig idag men duktiga jag hade glömt slå på ljudet så det märkte ju inte jag, fail! Nu är jag i alla fall på banan och om 30 min står vi utanför CK redo att shoppa. Har dessutom lyckets bli sjuk såhär lagom till det fina vädret och stadsfesten men förhoppningsvis hinner jag bli bra innan onsdagkvällen!

I VIMMLET

Igår på travet träffade jag en glad göteborgare som tyckte att jag borde vara sjukt impad över att träffa han eftersom att han var från Göteborg "hur ofta träffar du nån från Göteborg", "inte varje dag du får ta kort på en göteborgare vaa? Ta ett till kort".

LOL

HM <3

4-pack armband

Tunika

Klänning


MIDSOMMAR

Midsommar spenderades med Amanda och hennes familj i Kroksjön. Vi hade supertrevligt med mycket god mat, musiklek och tipsrunda. Jag och Mandis var över till Mickan och Emma också och var med dom ett tag också några vändor. Kvällen avslutades med mys och prat på inglasningen bara vi två till klockan 3 på natten haha. Det var skönt att lägga sig i sängen sen.

I morse fortsatte det trevliga och vi spelade kubb och krocket. Var mästare på krocket och oslagbar tills jag mötte Per-Erik och tyvärr fick inse att jag var bara näst-bäst.

LANTERNAN

Håller just nu på att sprenda 159 av de 360 bilderna jag tog ikväll på Lanternanpremiären till Peter. Jisses va kul det var!! Krutov var råbra som vanligt och det var även folket, hade gott om bilder på bandet att välja mellan nu när jag kom hem för jag fotade dom som en galning. Hade kunnat göra jobbet på typ en timma men det slutade med att jag var där i typ 3 timmar, träffade så många stjärnor som jag stod och pratade med!

Det händer verkligen så mycket kul när man jobbar som vimmelfotograf.. allt från en glad kille som kommer fram och frågar om jag är från megafonen och blir överlycklig när jag säger ja - till lite överförfriskade människor som är allmänt glada och ger komplimanger hit och dit, pussar mig på kinden eller håller om mig bara för att dom vill och sånt gillar jag!!

ÄLSKAR MITT JOBB!!!!!!

WALK THIS WAY

Nu blir det en catch-up prommenad med Matilda som kommit hem från sin lyxiga Bulgarienresa, awesome!!

SUMMAH

Äntligen är det lite sommarvärme igen. Vaknade 11.45 och möttes av ett sms från Amanda, åt lite frukost sen for jag och Peter och var med henne och Matilda. Vi spelade twister på gräset, klockan, körde lite basket och sen kubb - riktiga sommargrejer. Sen fortsatte somrigheten då vi for hem till oss och gjorde milkshakes/smoothies och satte oss ute. Riktigt härlig dag! Tog en blid men blogg.se är stört som vanligt...

Nu ska jag slappa ett tag tills jag tar kameran och kör till Byske för där är det nämligen Lanternanpremiär och det ska ju fotas!

AMANDAAAAA

Har spenderat hela dagen med min hjärtevän Mandis, först var det arbersförmedlingsinformation vilket var bland det tråkigaste jag varit med om. Maxlunch kom efter det och med lite awesome ideér så kom vi på hur vi fick det optimala målet för 42kr, sparade alltså typ 25kr, så himla balllltttt!!! Efter det har det strosats, pratats och chillats på Mannhemskajen med en stirrig fågel.

Har en fråga, vad ville mannen som sa Voff till oss på vägen hem? Är typ rädd nu :S

THE SIMS

Nöter The Sims 2 i sinne just nu, känns ju bra att slösa bort ca 3 timmar i kväll på detta spel men kul är det haha!! Imorrn blir det dock nytta då jag far på arbetsförmedlingsinformaion på expolaris med Mandisen, kuuuuul!!!! Eller inte kul men efter blir det golunch på stan förhoppningsvis och lite shopping på det, bra bra säger jag :D


Nu till nått helt annat, bildena jag och mamma betällt kom idag. Beställde en massa från studenten som ska få bli en fotovägg typ i mitt rum, ska fixa det så snart som möjligt för det behöver pyntas lite känner jag.

STANDARD KVÄLLSBLOGG

Ja idag så for jag till Edda för att simma men tydligen så har dom stängt nu, typiskt! Jag som skulle komma igång igen efter typ 3 veckor utan träning... Det var bara att vända och köra hem igen. Dock blev det mys med Harry Potter och Amanda istället. Vi babblade på som vanligt om lite ditt och datt, skrämde brorsan med fyllehistorier haha.

...


VIRKAD BIKINI

Asså shit va snyggt med virkade bikinis och toppar, ska köpa så fort jag hittar en virkad bikini, eller varför inte göra en själv?




+ -

Tänkte göra en liten livssammanställning, kan vara kul att läsa om ett tag :D sjukt random men ni kan ju hoppa till nästa inlägg...

+ Jag älskar mitt jobb
+ Jag har hela sommaren framför mig
+ Kommit över en hemlig kille
+ Gillar andra killar
+ Australien närmar sig
+ Ska njuta av invitational och beach soccern i sommar trots att fotbollen i sig inte intresserar mig
+ OS är i alla fall inte på 4an eller 5an
+ Första sommarn med körkort

- Gillar nog lite för många killar
- OS blir på 6an
- Midsommar är ej färdigplannerat och det är 5 dagar kvar
- Kommer inte kunna gå all in på festivalen vissa kvällar för jag jobbar, kul med jobb dock hihi


Sommarlåt nr1

THE SOCIAL NETWORK

Såg the Social Network idag för första gången, konstigt att jag inte sett den förän nu men bättre sent än aldrig ;). Tyckte i alla fall att den var riktigt bra, lite jobbigt att det blev så fel men det var en väldigt underhållande och ganska rolig film.

Annars idag så har jag målat lite på huset och slappat, tar på krafterna att jobba på nätterna men kul är det!! Skulle ner till älven med Mandis men hon kom hem senare än väntat så vi tar det imorrn istället :). Ska kolla runt lite på stan imorrn, inte för att jag behöver nått men det är ju kul!! Gillar Carlings sjukligt mycket haha!


Den här killen som spelar Eduardo Saverin var ju himla fräsch

FRÄSCH!!

http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

DEN BÄSTA DEFENSIVEN ÄR EN BRA OFFENSIV

 

Gäller inte bara hockey people, gäller även livet... Det tycker jag i alla fall ;). Såg föresten Jocke idag på OBS, så grymt tråkigt att han ska till USA men kul för han, har vi tur kommer han tillbaka om några år!

PUSS och KRAM

MIN FÖRSTA KVÄLL...

...som vimmelfotograf var igår (fredag). Känns helt sjukt att gå från inget jobb till drömjobb på 3 dagar men så blev det och jag är superlycklig! Träffade min boss på Olles igår halv 12 och fotade där sedan drog vi vidare till Mollys. Ikväll kör jag igen men solo den här gången så snälla låt mig fota er ikväll!!

Ha en bra dag också ses vi förhoppningsvis ikväll!!
TJING

SVT TAPPAR OS

Vill typ lägga mig på golvet och gråta! OS är bland det bästa på tv och nu ska det alltså förstöras av reklamavbrott...
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportitv/article13186120.ab

BRYGGAN

Idag så for jag till stan och chillade med Mandis på bryggan i en timme eller två tills vi blev sugna på nått och gick mot vintergatan. På vägen såg jag dock att det var rea på Gina vilket slutade med ett linne som jag verkligen inte behöver. Jag hade inte käkat nån lunch så när Amanda köpt sin glass så blev det stans godaste burgare för mig, dock bara en 45grammare.

Imorrn blir det eventuellt Andreas stuga med härligt folk annars sola med Mandis och se HP. Mollys är såklart också på tapeten, får se imorrn hur det blir.

Heejsveejs mina älsklingar!!
TJING

INVINCIBLE

Dagens mående: Förhoppningsfull
Dagens humör: Taggad
Dagens borde: Typ inget speciellt
Dagens vill ha i allmänhet: Ett jobb
Dagens materiella vill ha: HTC Sensation
Dagens beroende: Shopping
Dagens längtan: Stadsfesten
Dagens klädsel: Vit top Lindex, Jeansshorts Carlings, Ring H&M, Silverkedja(armband), Converse
Dagens smink: Eyeliner, mascara, ögonbrynspenna, lite concealer och lite solpuder
Dagens frisyr: Utsläppt vågigt
Dagens låt: Bakgrundsmusiken till ett nytt spel på PS3an, kommer inte ihåg vad det heter men man tävlar med rymdskepp
Dagens saknad: Några pöjkar
Dagens dummaste: Typ inget
Dagens misslyckande: Det får vi se imorrn hihi
Dagens köp: Rosa tshirt från HM
Dagens godis: Ojojoj måste vara choklad typ om jag skulle äta nått men det ärju onsdag hallååå
Dagens mat: Frulle, Ostschnitzel med lite gott till sen pytt till middag
Dagens tidning: Nån skvallertidning please




COME TO ME PLEASE


Vill ha vill ha vill ha!! Ska köpa, sa det på studenten och det står jag fast vid så snart ska jag köpa!! Den ärju inte billig precis men jag har haft min gamla i 3 år så...

TELL YOUR GIRLFRIEND

Så svårt när man känner nått man inte vill känna för nån, men samtidigt inte är säker på om man verkligen känner så... Känns lite jobbigt just nu.

Då fick jag det sagt och ingen fattade nått förmodligen men så ska det va? Förstår ju inte ens själv.

MÅNDAG

Hade tänkt fara till arbetsförmedlingen redan på morgonen men jag var så trött efter brist på sömn senaste dagarna så jag tog en sovmorgon tills det var dags att rulla in mot stan där jag skulle träffa Nattis för att käka lunch och shoppa lite. Vi pratade och pratade på tatung tills det kändes som att servitören ville bli av med oss, efter en dag som i fredags så har man mycket att snacka om kan jag säga!! Vi började också smida lite planer inför sommaren (det blir av hoppas jag ;)!).

När Natalie skulle med bussen så gick jag till arbetsförmedlingen, jordens roligaste plats!

Väl hemma blev det god middag sen tog jag bilen och körde till kroken där jag badade för första gången i år trots att det var ca 12 grader ute, det kändes ju varmare i vattnet i alla fall haha. Mys efter det och nu var tanken att jag skulle se hockey men den spelar jag in och ser imorgon för jag är göööööörtrött!


Natti natti lovers!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA VI ÄR BRA!!

Det är svårt att summera den bästa dagen i mitt liv men jag ska göra ett försök...

Dagen började ungefär kvart över sex då jag gick upp för att göra mig i ordning. Jag packade champagne och glas sen bar det av mot bonnstan där det fotades innan det var dags för champagnefrukost hos Ogge.





Mamma lämnade av mig hos Ogge där vi var drygt halva klassen men det var jättekul och supermysigt! Champagnen var dock liiite för god och min flaska på 37,5cl tog slut alldeles för fort vilket Felix och Claes tyckte var sjukt kul. Felix tyckte att jag skulle smaka på hans och snart var jag på glas nr 2. Satte mig brevid Felan med ett fullt glas och han sa "Den där gick inte ner lika lätt va?" för han tyckte inte om sin och jag svarade glatt "Det här är mitt andra glas". Så fort det var slut så sa jag att jag inte skulle dricka mer men då tyckte grabbarna att det var ju så mycket kvar i flaskar också sprang Clarre och hämtade flaskan och hällde upp mer + en Dieselshot (bra Fia)!!!!!! Men det är ju bara studenten en gång i livet och vad spelar det för roll att jag var fullast ever när vi kom till skolan haha.


Skyldig 1 och 2 (fast det var ju mitt fel egentligen)

På skolan tog vi klassfoto, gick hela tiden och höll i F och C så att jag inte skulle ramla, sen skickade Felix mig på ICA med dom andra killarna och sa att nån skulle låna mig pengar så att jag kunde köpa mig en cola haha. Efter det så bjöd LO på smörgåstårta och betyg och det var som vanligt så hiiimlaaa gott <3 älskar smörgåstårta!!


Kyrkan var 1000 grader men en timma senare så var vi fria och vi tog oss fort ut för att träffa våra familjer och vänner, kramas och få fina blommor och nallar.



Att åka skrinda var fantastiskt kul. Bjöd glatt bort lite av min dricka för jag kände att jag nog inte behövde mer cider med tanke på att jag en timma senare skulle träffa bland annat farmor och farfar hemma. Vi sjöng och skrek, Claes och Matte hade fina konfettipistoler som dom skjöt med och andra rökte cigarrer och blåste i visselpipor. Så klart så hade vi inte planerat vad vi skulle göra på scenen på torget, vi är ju trots allt EC3IT men vi kom fram till att Juan skulle hålla tal och strippa, han skippade dock strippningen när det var dags till allas besvikelse men det var nog kanske lika bra!!







När jag kom hem var det dags för supermysigt fika med ca 20 pers, det var min, Sofia och Jimmys släkt och det bjöds på fika och goda mackor vilket behövdes. Några stannade kvar och åt middag och chillade tills det var dags att dra sig mot bonnstan och mingla med övriga studenter.



Vi festade ordentligt hela kvällen och jag tog tillfället i akt på station och berättade för alla hur mycket jag tycker om dom vilket känns lite pinsamt såhär i efterhand men vadå, det är ju studenten!!

Det är ju omöjligt att få me alla dagens händelser och minnen men det blev en liten resumé i alla fall!
Kommer sakna min klass och den andra klassen så sjukt jobbigt mycket men livet går vidare och nu taggar vi sommarn och resten av livet people!!

PUSS



BARTEND ON

Bakislördag nr1 var det på kvällen dags att jobba som bartender med Mandis på taekwondoklubben. Som vanligt var det jättekul men att det var ca 32 grader ute gjorde ju inte jobbet lättare precis!!

VECKAN SOM GÅTT

Förlåt för riktigt dålig uppdatering men det är studentvecka så det har varit mycket att göra!! Här kommer ett urval av lite roliga grejer som hänt i veckan och den förra...
Förra onsdagen blev det som sagt Olles, fredag körde vi Mollys, söndag Rovön, tisdag såg jag på en massa snygga kompisar på balen, igår cube <3, sen ikväll så klär vi skrindan och imorrn är dagen alla väntat på STUDENTEN och jag är så himla taggad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT...

...spelades på radion när jag for för att hämta Amanda i Kroken och jag blev sjukt taggad. Kvällens destination var Olles och att festa på en onsdag är sommarens grej känner jag.

Det blev riktigt packat på Olles och en riktigt trevlig kväll tills vi tyvärr blev tvungna att dra hem för tidigt men så kan det gå ibland.

Råkade ut för en 30++are som tydligen spanade in mig som aldrig förr och sen spände musklerna för att impa på mig, blev inte imponerad haha. Snackade ett tag med Kippe och Rikke och tygligen har Rikke teater med Helena och Amanda, random?? Kippe tyckte att jag kunde köra hem dom eftersom att jag tagit körkortet men kom snabbt på att det kanske inte var nån bra ide hahaha.

Idag så har jag varit och handlat med Matilda och ikväll kommer Sofia hit för att plannera studentfikat!
Imorgon låter det som att det blir fest och Olles igen men före det hinner jag förhoppningsvis till stan för att shoppa <3

FÖR JAG HAR TAGIT...

...KÖRKORT!!!!!!!!
Shit va skönt att både teorin och uppkörningen fixades på första försöket!! Nu kan jag äntligen sluta lägga ut alldeles för mycket pengar på plastkort nr1 (eller ja nr2 kanske, kreditkortet 4-ever hehe)

RSS 2.0