http://www.megafonen.nu/streetstyle/

Jahapp då var det jag som dök upp idag haha;)

3 DAGAR KVAR TILL MEGAFONENFESTEN

Pratat outfits med Skedis, gett Jimpe hans biljett, shoppat med Mandis, köpt nagellack som ska matcha min klänning, solat och gömt mig från regnet. 3 dagar kvar nu och megafonenfesten är allt vi pratar om!

KUL HELG

Efter en galet bra helg med fias taxi, efterfester, vip, karatefylla på mollys, lunch på dallas båda dagarna och en massa annat så sitter jag här och är så otroligt taggad på nästa helg. Hoppas verkligen att kvällen kommer leva upp till förväntningarna!!

SOV TILL ETT - GJORDE FRUKOST - SKOTTADE - BAKADE - INSTA LITE DÅ OCH DÅ...

...nu gör jag snart lite middag och går till stan för fika med tjejerna.

ur vimmelarkivet

WOOP WOOP

2-3 i matcher!
bild från över ett år sen, hade ju svart och gult på sig i alla fall hihi

2012-04-17 TISDAG

Cyklade till stan och träffade Maria på Dallas för god lunch och mycket prat, supermysigt. Pallrade mig därefter till Åhlens och köpte en parfym och beställde en annan av mamma i födelsedagspresent. Sen cykeln hem, byta om, gå tillbaka till stan och sen s(n)urra runt broarna med Sara för att sen landa hos mig för lite chill tills hon fick hämtning. Nu har jag ätit middag och provat klänningen som kom med posten för andra gången idag. Gillar den jättemycket men jag gillar den andra typ lika mycket så jag vet inte vilken jag ska ha på megafonenfesten och vilken jag ska ha på födelsedagsfesten, livets dilemman alltså! Nu är det hockeyfinalmatch nr 5 om en timme så jag ska invänta den med spänning. Lite sjukt så är jag sugen på att träna en gång till??

BLEV TYP ÄNNU MER TAGGAD PÅ TRÄNING NU



ANNAAMANDA.SE ♥♥♥

Gick in på kissies blog och såg att hon köpt riktigt snygga skor från en hemsida som heter annaamanda.se, så jag klickade mig vidare och hamnade i skohimlen!
Blåa+mocka+pumps+med+bred+klack
Diamantpumps+med+lägre+klack
Flerfärgade+glitterpumps

LEDIG IGEN

Min jobbvecka är över och jag har inget planerat förutom trevligheter med vänner dom närmsta dagarna. Idag så träffade jag Lisa för lunch på Waynes, han bli fotad till streetstyle också. Superkul att träffa den bruden som vanligt! Efter det så luktade jag på lite parfymer och har beslutsångest på hög nivå, vilken ska jag köpa!?!?!? Min favorit kostar typ 500 för den minsta flaskan och finns inte ens i stan så den skippar jag nog.

Blev en vända runt broarna efter det sen mumsig middag och festplanering. Nu drar jag till Maria.

HOJJ

VAD HÄNDE I LÖRDAGS?

Chockade allt och alla och körde på hemmakväll i lördags med filmmys och popcorn tillsammans med familjen. Var rätt gött att för en gång skull bara gå och lägga sig och sen vakna upp utan att vara bakis eller att ha en massa bilder att lägga ut för att jag jobbat.
Idag så blev det sömn till klockan 2?!?!, hockeysuccé, jag har sökt universitet som jag med 90% säkerhet inte kommer att gå även om jag kommer in, facebookat, njutit av mammas goda lamstek till middag och plannerat lite kul grejer till veckan!

Borde väl typ gå och lägga mig nu men känner jag mig själv rätt så kommer internettshoppar att ta upp min tid en liten stund till först.

PUSS

HELGEN ÄR HÄR

Fredag spenderade jag på jobbet men han med en långlunch med Sara på vårt standardställe där vi nu ätit FEM veckor i rad. Efter jobbet flängde jag och mamma runt på några olika ställen innan jag gjorde mig klar för att fota. Innan jobbet blev jag dock upphämtad av Matilda för tjejmys hos Jenne. 

Var dåligt med folk ute igår men hade ändå en helt ok kväll där det bjöds på skumpa och dans. Avslutade kvällen på Kungs med lite folk.


2012-04-12

Dallas stod på schemat idag men pga att min date hade feber så blev det istället icabuffé och mingel med Pether och Kenna, ändå sjukt trevligt. Blir mat ute imorrn istället. Nu ska jag nog dra mig ut på en prommis innan jag typ ska sova för att jag börjar 07.00!!!!!!! imorrn.


i brist på annat bjuder jag på en bild ur opubliceratarkivet, man samlar på sig lite roliga bilder som vimmelfotograf haha!

ONSDAG

Okej det där med hockeyn gick ju inte jättebra men jag har i alla fall haft en bra dag idag. Började med jobb sen solade jag ett tag och promenerade hem till Sunnanå där jag presterade en mycket god middag till mamma och mig. Senare drog vi alla över till min moster som fyllde 50 år idag, LOVE YOU!

Imorgon så blir det jobb och lunch på stan, jag är taggad! Har också börjat plannera lite grejer inför helgen och jag hoppas att allt blir av!

NU FAN SKA JAG SE AIK VINNA!

1 min kvaaaaar

JOBBAJOBBA

Just nu sitter jag på jobbet och svarar i växeln för första gången, ska snart gå vanliga rundan dock. Ikväll blir det förhoppningsvis häng eller kanske middag ute? Återstår att se.

TJING

ANNANDAG PÅSK

Igår blev det mys på hög nivå, en stadsrunda med mamma och peter, chill och en massa prat med mamma till tända ljus, musik och kiwi som förövrigt kan vara den godaste frukten på denna jord. Är skönt att bara vara hemma ibland för det händer ju inte så ofta. Ikväll så har vi påskmiddag med släkten hos farmor och farfar vilket ska bli supermysigt, mina små kusiner kan verkligen ljusa upp tillvaron!

Har haft en galet bra påsk och träffat både gamla vänner och nya fina! Tanken var från början att fara till Stockholm men det blev uppskjutet och lite sjukt så är jag glad för det för jag har haft en så underbar påskhelg.

PUSS!

I LÖRDAGS

Överraskningsfest för Maria sedan foto innan jag lämnade in kameran för att möta resten i dimman. Tryckare efter stängning, hotellefterfest i 15 min sen kungs och efterfest nr 2 tills solen var uppe. Älskar att det håller på att bli varmt och att min färd hem halv nio på morgonen inte var det minsta jobbig trots att det var 5km. Det var sinnessjukt mycket folk som ville in på Verandan, lång kö halv 11 händer ju inte ofta. Riktig toppenkväll!

JAG LÄR MIG ALDRIG


LÅNGFREDAG

Nu kommer strax våra middagsgäster in genom dörren, så jag ska göra mig klar. Sen hoppas jag att vi ses på krogen för ikväll ska jag fota! Blir mest troligt Verandan och Full house men vi får se vars folket är helt enkelt.
GLAD PÅSK HÖRRNI!

IGÅR

Hade en riktigt härlig skärtorsdag igår, farmor bjöd som vanligt på supergod mat, denna gång pannerad fisk med spenat och potatis. Därefter njöt vi av lite god äppelpaj till fikat innan jag mötte upp mamma på ICA för påskhandel, KAOS!

Gjorde mig i ordning och träffade Maria på Mollys för det var hennes tur att fota, klarar verkligen inte att vara hemma en helgkväll. Blev mycket mingel och lite dans denna gång, var dock ingen brist av folk på dansgolvet! Körde lite fylletaxi efter och skippade för en gång skull efterfest och det är jag grymt glad för idag!


SES PÅ MOLLYS



TOG EN PROMMENAD TILL FARMOR OCH FARFAR


MIDDAG

Idag åt jag omelett till middag och jisses va gott det blev! Supernyttigt och snabbt att laga. Han dock äta upp drygt halva innan jag kom på att jag skulle ta en bild...


FIAS OMELETT

DU BEHÖVER
2 ägg
En liten burk champinjoner
2 skinkor
1 liten tomat
Grillkrydda
Vitpeppar
Salt

Smält liiiite smör i pannan och he i champinjonerna. Hacka skinkan och tomaten och he i det med.
Strö över typ ett kryddmått grillkrydda.
Stek tills det ser bra ut (typ 3-4 min på ganska hög värme, dock inte maxad).
Vispa två ägg med en knutta salt och vitpeppar och häll över de nu färdigstekta godheterna i stekpannan.
Stek omeletten tills den är gyllenbrun under och vänd.
(Min gick typ sönder men lika gott ändå!)

GYMMET

Började min dag klockan två med havegrynsgröt sen en vända till gymmet. 4km på löpbandet och typ en timme styrketräning, gud så skönt det känns nu när jag snart ska lägga mig i en renbäddad säng och sooovvaaaa! Inte för att jag varit uppe så länge men imorrn blir det lunch hos farmor och farfar kl 12 så jag måste upp så jag hinner gå dit hehe.

INSTAGRAM

Nu finns äntligen insta till androidmobiler, skynda tanka! Fiagu heter jag där. Fattar typ nada men det tar sig, ska kanske lägga upp en bild imorrn? Spänningen är olidlig, inte...

KLÄNNING

Har ju glömt berätta att efter ca 2 månaders sökande har jag beställt en klänning som jag ska ha när jag fyller 20, eller förhoppningsvis i alla fall, får se hur den sitter på men den har potential!

3 APRIL 2012

Började den här mycket bra dagen med att möta upp Sara på tatung för lite snack vid vårt vanliga bord. Fyndade därefter en snygg haircuff innan det var dags för fika med Maria på Waynes. Gick till jobbet efter det och fick veta hur jag ska jobba i sommar, sju veckor känns helt ok! Fick med mig ett par nya Converse och träningsbyxor hem från stan också!

Nu har jag just kommit in från en prommenad runt broarna och jag tror jag slog rekord! Känns så sjukt skönt så här efter, var så grymt otaggad på att röra mig idag så jag är nöjd att jag fick ut ur huset.

sjukt dålig bild på min haircuff

DU KOMMER ALLTID VARA MIN DRÖMMAN


RESA

Ni vet inte hur mycket jag vill lämna Skellefteå en vecka eller två, eller varför inte bara över helgen. Stockholm, London eller solsemester, snälla låt det hända!! Är ganska less på vardagsrutinerna just nu där allt jag ser fram emot är helg och fest, har ju oftast sjukt kul men jag behöver lite mer variation i livet.

WAYNES MED LITE BRUDAR + EMIL


MEMORIES

Lördagskvällen presterade verkligen med tvåmannaförfest och sen galet mycket vimmel på Verandan. Mat på Big Smajl (att det inte längre heter Frasses kan vara det sjukaste som hänt i restaurangbranchen) och världens kortaste efterfest.

Söndag så fyllde Peter 18 år, kan inte förstå hur min lillebror kan vara myndig! Det firades i alla fall med släktkalas, mat från Olles och paket.

Tack alla inblandade för en riktigt fin helg!!

RSS 2.0