SENASTE DAGARNA

Lördagen var superkul, slutade dock tidigare än jag önskat!! Såg två killar jag ville ha, en hade tjej och den andra är troligtvis gay :/ fyllesamtal vilket resulterade i ett missat samtal och sms när jag vaknade. Shame!!

Aja söndagen så for jag TJ och Jess till stranden för det var 10000 grader, annars var det mest chill och bus. Ägde Jess lite när han som vanligt sa fia is gay och jag svarade yes i have probably kissed more girls than you jess, WIN! Fick high five av marika. Fick även ananasUDL i håret tack vare jess, sen slickade han på handen och drog den genom mitt hår, fresch!!! Vad är det här för ställe lol. Gick till IGA på kvällen för att spana efter hetingar men det var bara 40plussare där för lite kvällsshopping... Sötaste killen jag sett där är fortfarande killen i vit tisha som Russ totalsågade, följt av killen med linne tatuering och uggboots, tydligen vred jag på huvudet så snabbt att russ var orolig att jag skulle få wiplashskada och gå in i någonting. LOL. Sen har vi ju irländaren som jobbar i bottleshopen men han har bara varit där en gång...

Idag handlade jag mat och gjorde lunch till marika och mig, mys! Imorrn ska jag nog fara till rocko, får se. Var i alla fall varmt idag så jag solade. Blir nog samma imorrn då det ska vara 30 grader, hoppas på hetingar i rocko shops.
OMG vilket konstigt inlägg det där blev, love yaaas!!

LÖRDAGEN

Jag väntat på länge är äntligen här!! TJ och Emma fyller båda år idag så tårta hemma för födelsedagsbarnet som nu är 10 år sen middag och fest i Freo med Emma osv! Tagggaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Har inte festat på 3 veckor, det känns inte bra, fest a la multum när jag kommer hem vänner haha :D

PERTH IGEN

Vaknade igår av D12 eller nått på högsta volym i morse följt av att Jess sprutade vatten på mig, plockade upp och studerade min rosa BH sen föreslog att vi skulle fara till perth. Jag var på så ca en timme senare var vi på väg.  När vi väntat på bussen till tågstationen i ca 15 min kom jess på att han skulle byta skor, självklart kom bussen medans han var borta men jag uppehöll chaffisen lite tills jess kom löpande med nya skor och en pepsi maxx åt oss var <3 (jag är en coca cola person all the way men det är bättre än inget right!).

Målet för mig var att hitta en klänning till på lördag(check) och för Jess att göra en till piercing i läppen(check). Hahaa hur vi lyckades fixa det trots att han inte är 18 är en rolig historia som innehåller några lögner och förmodligen även nån bruten lag men whatever haha! Stolt Jess som nu tror att han är Lil Wayne för att han också har s
piderbites :)
Lunch som vanligt på red rooster, 5 dollar för pommes+BLT wrap+dricka är ju både billigt och gott!


Skrattar fortfarande åt Jess okontrollerbara fnissande när vi var inne i en underklädsaffär, helt sjukt! Sen när alla kommit hem sprang han in i mitt rum och hämtade mina nya trosor och sprang omkring och fnissade och sa att det såg ut som en ballerinakjol hahaha.

Sad news igår var att Troy åkte ur Beauty and the Geek Australia, sate va het han var!!!

YESTERDAY NIGHT

...fick en kackerlacka möta sitt öde, min sko som mosade den. Rätt stolt över mig själv haha! För övrigt så bor en liten kackerlacka i vår diskmaskin och har som livsabition att dyka upp när jag är ensam vaken på kvällen. Ibland i diskmaskinen, ibland i diverse lådor och skåp, KUL!

HELG

What's your number var verkligen asbra! Länge sen jag skrattade så mycket åt en romantisk komedi!! Han även med att se Scream 4 med Jess igår, den var ju inte lika bra men helt ok. Föredrar helt klart scream framför freakin Chainsaw massacre haha!

Idag så vann NZ rugby VM, inte illa. Nu ska jag nog bara chilla, alla barnen har gått och lagt sig. Vi avslutade kvällen med musikvideos på youtube, mys :).
På tisdag har jag nått spännande plannerat. Hoppas att det blir bra, Peppar, peppar!!

WHATS YOUR NUMBER...

...ikv med Emma och hennes mamma! Ja, jag är taggad :D

BIO OCH SÅNT

Igår så väcktes jag av rapmusik på högsta volym, hela huset vibrerade. Jess trodde tydligen att han var ensam hemma men insåg sitt misstag när han hörde duschen. "Väckte jag dig höhöhöh??"

Jag föreslog stranden men Jess var mer taggad på att spendera sina nyförtjänta 20 dollar så han föreslog bio och jag gillade den iden så vi tog bussen till Rocko. På vägen dit blev Jess sjukt taggad på att jag skulle pierca läppen, jag var inte lika taggad men det var typ allt han pratade om hela tiden vi var i Rocko haha. Vi såg i alla fall tre muskitörerna och den var grym!!
Väl hemma så var det lunchdags vilket slutade med att jess kastade makaroner på mig, snodde min mobil, jag jagade han runt i huset, blev utlåst, fiskpinne på mobilen och mer spårat. Jess ville fara till perth och jag hade lätt varit på om jag inte redan hade planer med Amanda att fara till rocko med henne då hon skulle boka sin tatuering också skulle vi gå till stranden där för jag hade aldrig varit där förr. "You're gay" var jess svar på det, basic lol.
Amanda hämtade mig typ halv fyra, sen när vi var klara for vi förbi Emma sen kom jag hem, åt middag, spelade XBOX med Jess och satt sen och pratade med russ till kvart över 3 på natten haha.
Underbar dag!!

TORSDAG

Igår gick jag till wollies och köpte en banan, kilopriset är 56kr, min banan gick alltså på typ 11kronor, galet!! Men gott var det :D

Idag vaknade jag 12.30, gick i och för sig inte och la mig för att jag chattade till efter två på natten med natalie <3. Duschade och åt lunch sen kom Marika och Jess hem en tväris från jobbet för att jess ville inte gå på allmän toa i köpcentret "ill get raped" öhhh... Jess har inte tafe tors och fre så jag brukar oftast hänga med han då men eftersom att han hjälpe marika idag så hakade jag på dom i brist på annat.
När vi kom hem så for Jess Russ och jag och handlade, först svängde vi dock förbi hos Dylan för att Jess hade köpt en cola åt han som det stod Dylan på. När vi knackade på så öppnade en man och jess ba är dylan hemma, han ba dylan vem?? Vi var alltså vid fel hus XD. Bra där! Vi körde till nästa gata och kom rätt hahah.

CRAVINGS

1. Blodpudding med lingonsylt, knaperstekt bacon och smör.
2. Mjölk 1,5%
3. Köttbullar och makaroner
4. Falukorv, potatis och ägg
5. Fläskpannkaka

DAGEN JAG FICK MYSA MED EN KÄNGURU, OCH LITE ANNAT

Den 24de september är helt klart resans bästa dag, första veckan var nog faktiskt den bästa veckan om man kollar på allt kul som jag gjorde! Jag tar det i ordning :)
Men i alla fall så kom jag hit natten mellan onsdag och torsdag, torsdag så var jag bara hemma och hängde med Marika och barnen och lärde känna dom. Kvällen bestod till stor del av att lära Marika och Jess att svära på svenska, lite sjukt nog så hade Jess redan kollat upp några ord på google translate och skrivit dom på engelska - svenska - uttal. LOL. Skrattade så att jag grät ( villket ni som känner mig nog vet händer rätt ofta haha).
Dagen därpå så var det bara jag och jess hemma man marika hade bett han att visa mig runt så efter att vi sett lite fast and the furious 5? så gick vi till stranden, sen till ett utkiksställa där man ser stranden och staden. Efter det så fixade vi ett simkort åt mig på Coles sen gick vi till de små barnens skola där dom hade nån slags sportdag och kollade på dom lite innan vi gick hem. Lunchdags så jag skulle göra plättar, det Jess trodde var mjöl var dock inte mjöl vilket jag fick reda på nån vecka senare, det var florsocker. Pga detta så började plättarna koka och vi skrattade och skrattade tills jess gjorde pannkaksmix också poppade jag popcorn på spisen sen satt vi på bänken och pratade och åt popcorn och pannkakor, mysigt haha :D. Vi lärde i alla fall känna varran bra:D. Senare så for Jess till Dylan för att sova över där.
Känguruparken dagen därpå(lördag 24de september) var undebar!! Älskar kängurus, fick mysa med dom och mata dom med popcorn. När vi var klara där så for vi till Marikas bror och fru där drickandet började redan klockan två, samtalsämnena spårade och jag och marika var tvungna att ta en powernap halv sju på kvällen haha. BÄSTA DAGEN EVER!
Söndan var dock inte dålig den heller, vi for till Serpentine falls allihopa där några spelade cricket, vi åt lunch, såg på vattenfallet och hade det allmänt KING!! När vi kom hem så for jag direkt med Emma och hennes familj till Mandurah, där spelade vi minigolf. Sjukt imonerad över att jag kom 3a av 6 pers då ettan och tvåan spelar minigolf ofta och det gör verligen inte jag haha.
Har skrivit tidigare vad jag gjorde resten av min första vecka här, SHOPPING haha.
Torsdagen var nog bäst då jag och jess for till rocko, sjukt chill och rolig dag. Han var chockad över att jag bara köpte en tröja, han sa att han trodde att jag skulle komma hem med typ 6 kassar lol. När vi for till perth dagen efter så hade han fått pengar av Marika som han köpte upp på typ 30 min hahah, ny keps och läppring. Var tvungen att köpa lunch åt han för att han inte hade nå pengar lol.
Lite av det jag haft för mig men inte haft tid att berätta.
KRAM!

DEN 8DE OKTOBER

Var det dags för Jess födelsedagsfest, jag vann marshmallowtävlingen som gick ut på att proppa in så många marshmallows i munnen som möljigt för att sedan dricka ett glas cola och tugga och svälja dom. Hela 6 st lyckades jag proppa in, 1 och en halv mer än Brittany som kom tvåa. Spenderade en del av kvällen med att prata med två av Jess tjejkompisar som båda var 14 år. Dom var väldigt nyfikna på hur vi har det med dating, sex osv i sverige för här är det helt crazy, typ alla bärjar ha pojkvän och sex när dom är 14!! OMG! Russ blev lite dragen och avslöjade lite för mkt om en grej jag och Shay berättat för han och Marika, pinsamt men jaja, spelar inte så stor roll egentligen kanske,,, Jag och Jess spelade stingers (bordstennis men den som vinner en boll får slå en boll på den andras rygg hur hårt som hellst). Det är galet hur många gånger saker och ting slkutar med att jag jagar Jess runt huset/gården för att han varit störd haha, hände även på festen lol. Älskar när han är på bra humör för då är han hur rolig som hellst :D. Typ halv ett på natten kom emma hem från ett bröllop så då for vi till rocko där vi nattklubbade ett tag, fick mig i säng tyyyp 5 på morgonen sen gick jag upp 7 för jag hade lovat att göra plättar till frukost haha, lite trött dagen efter men det gick bra endå :D

BÄSTA DAGEN

35 freakin grader idag i skuggan, love it!! I morse så for jag russ shay och TJ till freo för att kolla på lite sevärdheter, njuta av cafegatan och gå på marknaden (och spana in söta killar som tyvärr verkade ha tjej allihopa)... Haha! Gillar fremantle skarpt:D. När vi sen kom hem så spelade jess ovh dylan stingers, jag följde med dom till stranden där vi badade, hade sandkrig och superkul! Väl hemma igen så käkade vi jordgubbar sen gick jag över till emma och hängde med henne ett tag. Gudomlig middag i för andra dagen i rad, idag kyckling med sallad, igår "svenska" tacos !!! Tydligen så har man inte gurka creme fraice majs och lök på dom i australien utan bara tacosås sallad och tomat, blev i alla fall succe tror jag, jag och jess åt fem var hahah! Har pga onyttigt matintag senaste veckorna blivit väldigt orolig att jag gått upp i vikt, vägde mig idag och tack och lov var det bara typ ett kilo haha. Russ har dock funnit detta väldigt komiskt och påpekar hela tiden att jag kanske går upp 100g om jag äter typ choklad eller nått extra hahahah xD

I AUSTRALIEN...

...har man rödbetor på hamburgarna.

LÅNGSAMT

Lugn dag idag, fanns inget varmvatten så jag var tvungen att duscha i iskallt vatten så jag frös så himla mkt men det börjar bli bättre nu, undra vad som händer idag.. Hörde rykten om ett båtmuseum men vi får se.. Hundarna ska i alla fall badas idag:)

WADDAPIN

Har aldeles för mycket att göra för att kunna uppdatera ordentligt men här kommer en liten sammanfattning av veckan. Jag har gjort plättar, köttbullar och makaroner och kladdkaka. Var till Rocko för shopping med Emma och Tasha, varit till Rocko med Jess dan efter och igår var vi till Perth han och jag och shoppade. Idag fiskade jag Russ Shay och TJ, vi fick dock inget men det var hela 28 grader idag så jag solade :D I förrgår efter vi varit till rocko så tog jag och jess med dom små och for till stranden där jag badade!!! Varmt i vattnet och eftersom att solen börjat gå ner så kändes det ännu varmare :D
Jess har fått mig att se både Wolf Creek och Texas chainsaw massacre the beginning, gillade dom inte, han somnade, KUL! Gillar inte skräckfilmer.
Jag har det i alla fall underbart bra här och trivs som fisken i vattnet! :D

RSS 2.0