I WORK OUT

Spenderade två timmar på Edda med Lisa idag, vi simmade, bubblade, snackade och trotsade rädslorna och hoppade från höga klippan i familjepoolen, strongt!
 
Träffade Sjö, Toxic och några andra grabbar på stan så minglade lite med dom och fotade ett par Streetstylebilder. Trollade fram en magisk Fisksoppa till middag som familjen älskade, eller jag gjorde då det i alla fall. Love cooking ♥

Nu är jag tröttast i världen så jag chillar vid datorn och planerar resor. Ska snart unna mig ett fantastiskt äpple och göra tidigkväll.

Puss och kram skumbanan!
 



STREETSTYLE

Förstår att många funderat superhårt på vad den här nya grejen jag ska göra på megafonen är haha, ska i alla fall börja fota Streetstyle och det känns riktigt kul! Så snälla låt mig fota era snygga outfits!!


ONSDAG

Träffat Mange och fotat bloggbild, minglat med Ante Chrippe och Olov, hälsat på Lisa och storhandlat på ICA är vad jag hunnit med idag, soft dag!

20120828

Vi satt i timmar idag på Waynes och pratade över lunch och kaffe för att det är nämligen Ros sista dag i stan innan hon och Madde drar till Uppsala imorrn. Är så jobbigt med alla dessa avsked även om jag vet att det inte dröjer så länge tills vi ses igen!
 
Hämtade sen upp Clara och Lydia för site kusinshopping och fika. Är så kul att bara sväva iväg från att vara 20 och alla problem och ånngest över vad jag ska göra med mitt liv, och istället lyssna på mellanstadieskvaller och om Justin Bieber är söt eller inte typ.
 
Drog sen hem och lagade middag för två dagar innan jag drog till Norvalla och skrev min sista artikel för VF. Har varit kul att skriva lite sport men dom ska inte täcka Skell längre utan bara Umeå så jag kommer inte jobba där så mycket längre. Men jag är sugen på nya äventyr så det gör inte mig nått! Börjar snart med en ny grej som jag avslöjar snaaaart :D

CATCH UP

I helgen blev det Allstar på fredag, dock nyktert för jag fotade. På lördag hade vi kräftskiva och mys hos Anna i Urs med blåbärslangos till efterrätt och egoboost för alla. Söndag har jag inte en susning om vad jag gjorde. Igår så tränade jag, åt sen frukost hos farmor och myste där till lunch. En vända på stan med Lisa efter det, broarna i regnet med Peter och sen svängde jag förbi Sara som flyttar till Norge och kramade henne hejdå.

HELG IGEN <3

Batman igår var kuuuuung! Så sjukt bra! Idag har jag gått en mil med Frida, varit förbi systemet, kollat på skor osv. Ikväll firar vi min 23åriga Fritta med mys och kanske utgång.
 
Love you!

HEJSANHEJ

Har typ suttit vid datorn en min sen jag slutade jobba i fredags och skönt har det varit! Hunnit med mycket annat som vimmel, white party, reseplanering, träning, grill i falkan mm, mm. Ikväll blir det nog bio med en massa tjejer och innan dess ett gympass.

Fick ett spännande jobberbjudande igår som jag nog ska tacka ja till, har med megafonen att göra i alla fall så nån kanske kan räkna ut vad det är ;).
 
Bjussar på en bild från helgen :)

55 MINUTER

Nu är semestern nära! Ångest att lämna Kennet men ser han igen om 2 veckor typ :D
Bandit och att säga trevlig helg är vad jag roar mig med för stunden. Längtar till ikvääälllll!
Frittan fota lite igår

ITS FRIDAY IM IN LOVE

Kvällen igår spenderades i Ljusvattnet utan Bjurfors? Kommer inte riktigt ihåg. Vi såg i alla fall Tobbes match som dom vann sen for jag hem och bakade till fia-slutar-fikat idag.

Lite sorgligt att det är sista dagen, eller okej jobbar lite i september också men nu får jag i alla fall lite tid att fundera på vad jag vill göra med livet och så.

Ikväll väntar grill med vänner vid en sjö och jobb, blir nog en bra kväll!
Hur kan tiden gå så fort att det här redan är ett år sen?!?!?! Damn va ung jag såg ut förövrigt!

SHITLIST NR 2

3. Att vara hungrig typ en timme innan middag är ju sjukt opraktiskt och jobbigt.
2. Att jobba inne när det är superväder ute, typiskt!
1. Att jag jobbar sista dagen på Tieto imorrn och kommer sakna mina jobbarkompisar råmkt!

SKAL

Gjorde ett collage med några snygga iphoneskal jag skulle vilja ha till min iphone om jag haft en. Min favorit är skalet med dödskallen från riverisland.


SALLAD I SOLEN

Mötte upp Frida på ICA på lunchen där vi köpte sallad och satte oss vid älven och bättrade på brännan, snackade och hade det allmänt bra.

Är nöjd att jag faktiskt lyckats bli lite brun av mina intervaller i solen på alla dagens fika och lunchraster! 2 dagar kvar sen är det helg och semester ♥
 

FRÅN LISAS BLOGG


I LÖRDAGS

Lördag var en underbar kväll! Pizza och tjejfest hos Lisa med typ 25 brudar, en sväng förbi Agnes killkompisars förfest sen bartömning på Verandan. Dansgolven ägde, gratis drinkar, fula vimmelbilder och efterfest med sång som man nästan blev kär av. Började min söndag med att krama Elin hejdå och gå hem från Getberget barfota i sommarvärmen som äntligen anlänt.
 

BANDIT SHITLIST

Roligaste som finns, älskar Bollnäsmartin! Måsta börja skriva shitlists själv!

SHITLIST
 
Min shitlist
3. Gummor och gubbar som väljer att stanna mitt i ingången till affären och blocka med vagnarna så man absolut inte tar sig ut eller in.
2. Sockerdricka i foteb, så sjukt obehagligt!
1. När drickan tar slut innan popcornen på bion, kul att sitta och törsta ihjäl!
PS är på jobbet så då får ni stå ut med såna här konstiga inlägg, PUSS
 
 

MÅNDAGSKVÄLL

Har precis landat hemma efter jobb, handling och rätt många längder på edda, gud va jag älskar att simma!
Helgen har varit full med festligheter men efter efterfest på söndagsmorgon var jag tvungen att krama min fina elin hejdå, och det var allt annat än festligt! Men snart drar jag och hälsar på henne:))

Skriver mer ordentligt om lördagens öventyr imorrn.

Puss!

HEJPÅDEJ

Godmiddag ute i onsdags sen förfest med en massa tjejer hos Elins syrra, utgång till ett Verandan med väldigt lite folk men asbra dansgolv. I torsdags bjöd jag min kära mor på lunch och köpte upp halva tshirt store.
 
Snart slutar jag sen blir det full rulle hem. Ska köra mig klar, käka, dra på förfest, inskola vår nya vimmelfotograf för att sen mest troligt avsluta på Verandans dansgolv änu en gång. Blir dock en tidig kväll för imorrn blir en lång dag.
 
Nån som vet om man kan få tag på Cruisers i Sverige?
 
 

MARIA

Gruvade mig nästan för att det skulle bli lunch för att på lunchen var det dags att gå förbi Maria och krama henne hejdå. Ikväll flyger min fina vän och världens bästa vimmelkollega ner till Stockholm för att plugga där i ett år. Kommer sakna henne som stryk men ska åka ner och hälsa på så snart som möjligt!!

Puss på dig Skedis ♥
 
 
 

SÅ HÄR VILL JAG SE UT I HÖST


♥ 8/8 ♥

För 20 år sedan gifte sig världens bästa mamma och världens bästa pappa, mina fina föräldrar, i Landskyrkan. Det firar vi med middag ute ikväll och festligheter i helgen.

Grattis älskade mamma och pappa ♥
 

RAINY DAYS

Igår var vi en massa brudar som hade typ avskedsfika för Karro som ska flytta till Umeå. Idag åt jag och Jenky lunch på Waynes och ikväll blir det första isträningen, är rätt kul endå.

NY VECKA NYA MÖJLIGHETER

Haft en superkul helg med festligheter(nyktra för min del), avskedsfest för Maria, lite taxikörande, sol, fika med farmor och farfar, fiske i Kanotudden och mys hos Elin. Ny laddar jag dock om och planerar att bli av med min satans förkylning så jag kan börja träna. Näst sista veckan på jobbet och jag har en massa trevligheter planerade, tror att det här kommer bli en bra vecka!
 

FISKELYCKA


3/8

Supermysig förfest hos Emma med fina tjejer. Är så härligt att träffa lite nytt folk ibland. Hade en kanonkväll på Verandan efter jag fotat klart och det blev en massa bra bilder. Kaos med blixten men det löste jag. Nu har jag käkat två gudomliga mackor och lite ipren och ska bara ladda upp pixsen innan jag kastar mig i sängen och välkomnar kudden med öppna armar.


MIN NYA BF

Hittat en ny british boyfriend, sorry kostymkillen. Chocken jag fick när jag såg att den här snyggingen som jag tippar är runt 25 i själva verker är född 93?!?!??!! Dyngfräsch hur som hellst och jag är once again kär!
Alex-Libby-The-Model-Wall-ftape-03

SNUBBLAR RUNT

Tack till mina förstående arbetskamrater som stöttade mig genom dagen igår. Var tröttare än allt! Bakisångest, middag på kungs med älskade mamma och Peter och slutlugen filmmys fick bli min dagsrutin igår. Idag är det nya tag och det blir nykter ost och vinkväll med ett gäng tjejer ikväll.

NYKTERISTLIVET BÖRJAR NU

Har aldrig varit så trött som i morse.


WANT


WEDNESDAY

Hade just en britt som ringde och minglade lite, vi hann prata om allt från vädret till os, riktigt skön kille. Han skulle ringa tillbaka imorrn så vi får vi kanske mingla lite till.

Idag har jag solat på lunchen och håller på och taggar för kvällen. Har självklart klädkris men jag köpte nya levi's jeans igår som jag ska göra shorts av så det blir kanske dom med någon fin top.

Googlade på british man och fick upp den här kompisen, tror absolut att mannen som ringde ser ut ungefär såhär så då var min nya kille funnen, skönt att vara kär ;)

RSS 2.0