TRÄNA ÄTA SHOPPA HÄNGA

är väl typ vad jag håller på med. Poppar julmusik på kvällarna :) Idag så for jag Kelly och Carly på stan sen kollade vi på hetingar hemma hos Kelly. Gjorde köttbullar till middag, gooode gott! :D

KÄNNS DUMMT ATT RÄKNA NER MEN

om 6 dagar är jag hemma och det ska bli riktigt skönt! Vilket äventyr jag varit på, behöver tid med alla kära hemma nu :D

I förrgår var jag med andy och kim och paddlade kanot, kul men hade sjuk träningsvärk igår. Har dessutom varit ute på långprommenader som gjord att mina ben är rätt slutkörda vid det här laget.

Gjorde plättar till lunch idag och på söndag blir det kötbullar, saknar swematen kopiöst mycket!

Äntligen så börjar festplanerna för nästa helg lösa sig och jag är riktigt taggad!! Finns inget bättre sätt att fira sin hemkomst än att festa med kära vänner :D

TISDAG

Awkward moment när jag blivit så van att skriva på en engelsk dator istället för min att när jag väl har min så börjar jag skriva a istället för ä...

I alla fall så sov jag  länge idag, försöker bli av med min dumma förkylning. Sen kom Kelly och hämtade mig och vi åt supergod lunch på ett japanskt ställe, sen shoppade vi lite, blev en skjorta, en tröja och ett linne för mig. 35 dollar, såååå billigt!!! Sen for vi och kikade lite på the warehouse.

Nu har jag solat, tränat lite och smörjt in hela kroppen med after sun, är asrädd att bränna mig för dom har typ inget ozonlager här, scary!

Nu ska jag chilla lite vid datorn, fish n chips till middag, me likiee!!

I KNOW MY BLOG HAS BEEN A BIT DEAD...

... but im still alive!

Sorry att jag inte bloggat men jag har haft ganska fullt upp. Har hunnit med allt fran en grym avskedsfest i perth, 3 shooterbuckets plus en tiopack pa typ 7 pers, fatt en aldeles for kort frisyr, tva harliga festkvallar i sydney, bondi beach, shopping, traffat en massa nya harliga ppls, kommit till nz, festat med kelly och hennes kompisar, sett nya twiligt och om 10 dagar landar jag pa falmark.

Ska faktiskt bli riktigt skont att komma hem igen, har saknat alla sa mycket sa nu vill jag bara hem mysa med min familj och mina kara vanner!! Come at me sweden!!!!

Har hant sa mycket mer men det ar for mycket for att beratta pa en gang.

Cya babess!!!!

FRIDAY WITH NIKKSTAR

I fredags så gjorde jag mig i ordning och fick skjuts till nikki för det var festdags!!! Vi pratade och hon gjorde sig i ordning sen så gick vi ner till stranden och busade, vi gungade, tog kort och höll på haha. Sen så for vi till en pub, stannade i typ 10 min sen for vi till en nattklubb där vi skulle få komma in gratis men vi fick inte komma in än så vi gick till den andra nattklubben liquids som är råbra, vi var dom absoulut första som gick in så vi hade två barer och dansgolvet för oss själva haha, det var råkul! Var nära på att sno dricka men så gör man ju inte lol.

Vi gick i alla fall tillbaka till Vibe sen och fick dryckesbiljetter för 5 drinkar, drack en gratisdrink men sen ville vi ha öl så vi köpte öl (smart när man har gratis drinkar), dansade ensamma på dansgolvet sen drog vi tillbaka till liquids där vi dansade loss, pratade med killar. Jag är en svensk modell som far till australien för att komma ifrån paparatzis osv lol.

En av dom absolut bästa utekvällarna någonsin!!

RSS 2.0