SOMMAR

Bloggen har verkligen inte varit någon prioriterning senaste tiden då jag haft fullt upp med jobb typ varje dag och när jag haft en ledig stund har jag antingen umgåtts med vänner eller sovit.
Nu är det måndag och den första dagen av mina två lediga veckor i sommar. Har spenderat den på bästa sätt med Frida. Vaknade upp hos henne före lunch till strålande sol så vi köpte en pizza på Mamma mia och drog till falkan Vinden gjorde det dock omöjligt att ligga i bikini så vi drog till solställe nr 1 istället för fikamingel och stek. Nu känner jag mig lite brännd och det är toppen!

Har inte så mycket att rapportera på festfronten då jag vimmelfotat både fredag och lördag de senaste två helgerna. Fick mig i alla fall nån drink i onsdags då jag fotade på the Nova. Har insett änu en gång att man behöver absolut inte alkohol för att ha roligt ute men nu är jag faktiskt en gnutta less på att fota och vill bara ha en ledig utekväll.

LYCKA

14/6 ÄR LYCKLIGASTE DAGEN I MITT LIV OCH KOMMER NOG VARA DET TILLS 6/12!

LEVER OCH MÅR

Har inte haft tid att uppdatera för jag har haft fullt upp med en massa annat. I onsdags så körde vi AW hos Frida Ottow sen drog vi på Olles, sen Nova, sen tillbaka till Olles. Blev riktigt mycket folk mot slutet och hade en superkul kväll! Jag och Elin avslutade med att göra ett halvhjärtat försök på inbrott i drivethrun på Max haha.

Helgen fortsatte i samma anda med Mollys på fredag och Megafonenfest och Verandan på lördag. Tisdag blev det också fest, burträskbingo, förfest i bilen, Olles och efterfest på Getberget.

Utöver det så har jag jobbat en massa, kört halv 8 hos mig måndag till idag och bara umgåtts med kompisar och Peter då mamma och pappa är och lyxlirar i Skottland. Är trött som aldrig förr och visst, det kanske inte är jättesmart att köra studentvecka som att det inte finns någon morgondag men det är ju kul så vem bryr sig! Passar dock på fest ikväll eftersom att jag måste upp 6 imorrn och fara till jobbet (KUUUUL INTE!!)
Lite bilder från veckan

RSS 2.0