TISDAGKVÄLL

Mamma och pappa köpte pizza till middag så jag har spenderat kvällen med kcalbombångest på hög nivå, att jag aldrig lär mig! Men det är ju så himla gott!! Tur att jag åt nyttig frukost och lunch.

Skulle hitta på nått med Elin med båda var för döda för att ta sig nån stans. Tar tillfället i akt och vilar upö mig med en tidigkväll för imorrn blir det fest verkar det som!:D

JB

För ett tag sen var jag på filmmys, vi såg Never Say Never, var övertygad om att den skulle suga. Den sög inte och till min stora förvåning insåg jag att Justin faktiskt är rätt fräsch, riktigt fräsch. Skäms över att säga det men jag blev som jag fick höra att jag skulle bli, lite småkär.


IGÅRKVÄLL

Jättegod och trevlig middag på Olles med familjen igår, åt en hamburgare för det blir ju aldrig fel. Efter plockade Elin upp mig och vi drog och kollade på fotboll i fotbollstältet med Agnes. Efter det hamnade vi i Byske hos Linda med en massa tjejer för mysfika, oj så gott det var! Efter en massa snack om allt och inget så fick jag skjuts hem och somnade direkt. En riktigt bra dag med andra ord.
Snor två instabilder av Elin

...

Idag är sista dagen att tacka ja till universitet, kom in på mitt förstahandsval men känner att jag inte kan gå in för tre år i skola just nu, har för mycket jag vill göra innan. Kan inte vara fast på samma ställe för länge och trots att jag på mindre än ett år hunnit med att bo tre månader i australien och en resa till london så drömer jag mig bort. Finns så många länder jag vill uppleva. Skulle lätt kunna bo ett år i Australien eller London, vill till Asien, Egypten, resa runt i Europa och kanske bo i Stockholm. Får se vad som händer helt enkelt.

MÅNDAG ÄR EN BRA DAG

Tar nya tag och siktar på en superbra vecka. Börjar på topp med en bra dag på jobbet, snack med fina och efter jobbet är det jag som bjuder familjen på middag på Olles.
 

FREDAG

Blev lite ändrade planer, fotade som planerat på fotbollen, drog sen på ICA där det blev en shoppingrunda med Mange och Chrille. Skippade dock sen Lövånger och myste hemma framför OS-invigningen i väntan på att klockan skulle slå 23.30 och det var dags för att fota igen. Fick trots lite folk över 50 bilder så jag är supernöjd. Efter en massa snack så är jag nu hemma och redo för sängen.

Avslutar i brist på annat med en superduperfin bild på Linden som Arvin knäppte när han gick loss med kameran på Verandan. Utan tvekan kvällens bild:D

LAST NIGHT

Var så fint väder att vi satt oss ute på baksidan med grannana och minglade. Höll mig till en cider dock eftersom att jag jobbar idag, börjar bli vuxen?
 
Blir full rulle idag med jobb i vanlig ordning, lunch med Rebecca som är hemma från Sthlm, mer jobb, hem och käka inna njag ska vimmelfota på fotbollen och rulla ut till Lövånger för beachparty. Kommer sova gott i natt.
 

HUR KAN HÖSTMODET VARA HÄR

Vi har ju inte ens haft sommar än och att hösten är sjukt nära blir man ju evigt påminnd om när butikerna släpper höstmodet i juli?! Köpte till och med en stickad tröja igår, men den kan man ju använda nu också med tanke på vädret så jag är nöjd, jag älskar den.
Olivia ls
hittade ingen bild på den vita men såhär ser den ut i alla fall, intressant bloggande ja vet...


Tjing ♥

SOMMARKVÄLL

Efter en fantastisk middag med Frida på Bishops och lite brygghäng så gjorde jag mig klar för kvällens bravader och joinade dom andra på förfesten. Verandan blev riktigt fullt med folk och alla bekymmer kändes långt borta när vi hade hur roligt som helst på dansgolvet. Längtar till imorrn då vi intar the dancefloor igen.


LÖNING

Är i extas då jag för första gången fått lön från tre jobb samma månad, firar att det är löning med AW med Frittan innan det blir förfest och Verandan! Såg på tal om nått helt annat att Linkin Park ju släppt en ny skiva så nu njuter jag.

Ses ute ikväll då! Puss ♥♥ 
bilden är snodd från Lisa

TISDAG 24 JULI

Haft en dålig/bra dag med lite upp och nergångar. Sitter just nu och pratar med en vän från Australien som ska komma hit och hälsa på i vinter, han kommer få en väderchock minst sagt! En annan grej som är bra att jag fick en sjukt nice suprise när jag kollade mitt lönekonto, Stockholm eller nått here I come!! Har också börjat smidas lite kul planer för imorgon. Nu ska jag snart hem från jobbet och käka grillat. Älskar sommar trots det hemska vädret!

TAKE ME BACK

Vill bara göra om lördag 100 gånger, hade en så underbar dag/kväll/natt!
 

HELGEN

På fredag blev det förfest hos Malin innan jag drog till Trästockområdet och vimmelfotade. Sen drog jag självklart till Verandan för bland annat ett långt snack om allt möjligt vid baren med Olov, fick mig många skratt. Big smile sen efterfest hos Tim fick avsluta denna kväll.

Lördag så var jag helt ledig så all in var enda alternativet. Grill och förfest på Laxgatan med jättemycket folk, dansade loss på Verandan men skippade efterfesten på övervåningen.
 
Söndagen njöt jag bara av att vara ledig. Fika hos efterlängtade farmor och farfar och filmkväll med Frida, underbar helg!

PARTY HARD

Nej är faktiskt inte det jag ska göra ikväll. Men efter jobbet blir det till å börja med fotbollscup sen nykter förfest, jobb och sen blir det säkert mingel på Verandan.

Hittade förövrigt en riktigt snygg tröja på stan idag och har knåpat ihop en sjukt bra spellista så jag är rätt nöjd atm.

Hörs sen people och ha så kul ikväll! ♥

♥♥ LOVE LIFE ♥♥

Överlevde dagen trots de dåliga oddsen och hade en underbar dag. Jobbet rullade på, lunch med favvojenkan vid vattnet i sommarvärmen fick mig att klara resten av dagen, finns ingen som gör en så taggad på livet som den tjejen. Efter jobbet drog jag till trästock och intervjuade ett band, alla var råsköna, precis som övriga band jag snackat med så det gick som en dans på rosor. Drog sen hem och retucherade bandbilden snabbt innnan jag drog ut till Kroksjön för grillmingel. Lite mys inne i stan fick sätta punkt för denna fina dag och jag somnade hemma i sängen med ett leende. Vill att alla dagar ska vara så här och livet är så jävla underbart!
 
Är på bra humör så jag bjuder på den här supersexiga, jätteseriösa bilden som Jenky tog nere på bryggan. Kan absolut inte fatta varför jag är singel haha!

GOD MORGON

Jag och Maria drog till Verandan och minglade runt men vid tjugo i ett så tyckte vi inte att det var så ballt så vi bestämde oss för att ta en sista runda och sen dra hem, då träffade vi dock några kul killar så det slutade med att vi krigade på dansgolvet till stängning sen drog vi på efterfest. Droppade in hemma klockan fem och hann med ganska precis 1,5 timmes sömn innan det var dags att rulla till jobbet.

Gårdagskvällen får utan tvekan 4,5/5 toasters och nu blev jag bara änu mer laddad inför helgen, ska dock försöka hinna med att sova lite i alla fall innan dess.


TISDAG (EDIT: ONSDAG, BRA KOLL JAG HAR)

Volleyboll och filmmys igår så jag fick mig inte i säng förrän sent, hinkade just en kopp kaffe efter lunch nere vid älven så nu är jag på banan igen. Fick mig lite sol på fikarasten i förmiddags så nu är jag typ glad att det är mulet, hatar att se solen skina genom förstret och veta att jag är fast här, i helgen får någon jättegärna fixa 25 grader och sol dock :D

Ikväll blir det Verandanmingel, är riktigt taggad!

TISDAG

Vill ut i solen typ nu! Fick mig en liten stund ute i alla fall när jag cyklade in till stan för lunch med Hanna, men att cykla härifrån tar typ 3 min och det blir man verkligen inte brunare av. Lutar åt volleyboll några ikväll:)

Hörs sen peeps :)

SUNSHINE

Var superskönt att cykla till jobbet både igår och idag, solen har kommit fram och det är äntligen sommar! Igår blev det långlunch på Ainas med Lisa och efter jobbet så bjöds det på grillat och mingel vid älven. Hamnade till slut på vårt nya soldäck med Frida där vi åt blåbär och njöt av den sista kvällssolen medans vi skrattade åt sjuka grejer.

HELGENS VIMMEL


MÅNDAG

Tillbaka till det verkliga livet efter en underbar helg som bjudit på gott om festligheter. Började fredagskvällen med vin och drinkar hos Frida innan killarna plockade upp oss och vi for runt lite innan vi slutligen hamnade på Verandan. Träffade på många fina där och tog nån drink till innan det blev mackor på subban och efterfest. Tydligen dög inte mackan jag köpt åt frida och hon kastade bort den??
På lördag hade Mange ännu en legendarisk fest hos mange och vi var sjukt mycke folk. Grät en skvätt för att jag skulle jobba (inte bokstavligt talat, hade ju jättekul), men var stark och stod emot alla som skulle bjuda mig på drinkar, cider osv. Tog mina kort och minglade runt som en galning med Maria innan jag avslutade kvällen med mys.



Söndag blev en lugn dag, chillade med Frida, åt på Max med henne och Peter och drog sedan upp till Musikskolan för att intervjua ett band, skräll att jag blev småkär i en bandmedlem men han hade tjej så jag släppte honom rätt fort. Efter kaffe under ett parasoll i kvällsluften vek jag in årorna och somnade på ca 2 min i min supersköna säng.

FEST UNTZ

 

3,5 TIMME TILL HELG

Kom tillbaka från lunch med min fina Maria nyss. Kan inte fatta att hon snart lämnar mig för Stockholm! Var semionyttig och köpte mat från max men kompenserade med sallad istället för pommes, gud va gott med en hamburgare!! Ute kan man inte tro att det är sommar för det har varit ca -10 hela veckan och det spöregnar ute.

Nu är det snart helg och ikväll blir det feeeest, som jag har längtat! Självklart har jag dock klädkris och tidsbrist efter jobbet men det löser sig nog, får väl gå ut i underkläder om inte annat. Fast justja - det var ju -10 så då fryser jag väl ihjäl på kuppen! Nej älskade sommar kom nu!!

1,5 TIMME SÖMN INATT, KUUNG

Blir någon förvånad som jag skriver att jag jobbar? Det gjorde jag även i natt och efter vimmel och en väldigt konstig efterfest så kom jag hem och la ut bilderna, han sen knappt landa i sängen innan det var dags att hoppa upp igen för ännu en dag. Längtar verkligen till helg och börjar känna mer och mer att en weekend bort från det här stället hade varit guld.


LONDON

London night out

London night out by itgirlen featuring dkny perfume

AX Paris graphic tank
140 SEK - republic.co.uk

Union jack shirt
170 SEK - topshop.com

Biker jacket
newlook.com

GUESS high waisted shorts
495 SEK - etsy.com

Jeffrey Campbell high heels
1 330 SEK - solestruck.com

Koo studded clutch
700 SEK - yesstyle.com

ASOS stacking bangle
64 SEK - asos.com

Fallon jewelry
735 SEK - endless.com

Mulberry gold jewelry
1 470 SEK - mulberry.com

Cross ring
195 SEK - topshop.com

Round sunglasses
3 090 SEK - lagarconne.com

Christian Dior lip stick
210 SEK - nordstrom.com

Dkny perfume
435 SEK - macys.com

Beauty product
160 SEK - bloomingdales.com

 

60 minuter 3600 sekunder

Om en timme slutar jag och jag är mer än uttråkad just nu. Läst alla bloggar 10 gånger, kollat en hel drös med bilder på facebook och scrollat igenom insta tills jag blivit less.

Nu vill jag bara hoppa på cykeln, landa hemma, äta middag och dra på äventyr. Man blir bra på att drömma sig bort när man sitter i en växel och ingen ringer på en hel timma.

MONDAY

Då var arbetsveckan igång igen, inte för att jag varit mycket ledig i helgen heller men älskar att vimmelfota så jag klagar inte. Ska dock bli bra med nån ledig kväll nästa helg, längtar redan!

Lördagskvällen började bra med förfest hos Sandra med en massa folk, fotade sen på Bishops innan jag hamnade på Verandan med halva Skell, var så otroligt smockat med folk! Hände lite grejer efter jag jobbat klart men sen var jag på banan igen och avslutade kvällen med dans efterfest och giftemål. Är numera upptagen??

LÖRDAG

Rullar iväg mot stan för middag ute med familjen sen någon förfest innan jag ska fota. Vet absolut inte vars det blir ikväll så om ni vet vars det är drag kan ni ju skicka iväg ett sms.

Laterrrrz!

SAT MORNING

Kom just hem från efterfest och har landat i sängen, haft en riktigt kul kväll och kan somna gott vetandes att jag inte kommer vakna upp bakis.
Insåg dock just att om 45 min har jag varit vaken ett helt dygn! God natt!!

FÖR DU ÄR SÅ FIN ♥


27 grader

När man sitter i en reception finns det regler på att man inte ska visa axlarna, ser inte proffsigt ut. Nu är det 27 grader ute och solen lyser på glastaket. Tog ett beslut att vara vulgär utan dess like - sitter här i linne!

Lunch med Lisa i solen i parken idag sen köpte jag kulglass åt alla från Ainas som vi avnjöt på personalfikat. Aldrig mått så bra som då. Nu längtar jag tills om två timmar då jag tar helg ♥

FREDAG 6/7

Taggande att sitta på jobbet när det är 23 grader ute redan före kl 8... hade kunnat vakna upp nu istället, tagit en löprunda, ätit en god frukost ute i solen och sen dragit till någon strand och solat hela dagen. Men det får bli en annan dag, kunde inte vara mer taggad på helg!
Ska i alla fall hinna med att luncha, gå på bio och vimmelfota idag också, full fart och jag älskar det!

4 DAGAR FEST

Det var onsdag och årets höjdpunkt i Skellefteå drog igång ännu en gång. Trots väder som var allt annat än önskvärt så krigade sig festglada Skellefteåbor till området för mingel av världsklass, vänner som kommit hem och mängder av öl. Jag valde att passa på och fota denna dag och jag hade absolut lika kul för det!
Panikförfest torsdag då frida inte var klar förän tyyyp 21.00. 7.0or räddade kvällen och vi vinglade in mot stadsfesten en och en halv timma senare. Avslutade självklart med langos, sjukaste samtalet någonsin och cykelrace mot en random.

Inledde fredagen, som utan tvekan är en av de bästa dagarna/kvällarna i mitt liv, med att fota på Megafonens after-beach, tack och lov var jag inte alls så bakis som väntat så det gick som en dans på rosor!

Förfesten var kung förutom att jag fick sprinta tillbaka för att hämta mobilen jag glömt när vi redan var halvvägs till stadsfesten. Sjukt oklart vad som egentligen hände men spontanköpte ett linne som vi prutade ner priset på med 10kr, ehhh vääärt??? Snålaste jag varit med om. Sen dansade vi loss i Verandantältet tills det stängde och vi festade vidare på Verandans övervåning till typ halv fem på morgonen då. Träffade på DJsen på vägen hem men vi var typ för fulla för att orka dra på efterefterfest med dom och kraschade istället hos Fridas föräldrar.



Kände mig inte som en kung på lördag eftermiddag och nödlösningen chips och cola räddade mitt liv. Dök upp på området strax efter tio, tog mina bilder och gick ännu en gång in i dimman. Efterfesten igen och sen var Stadsfesten över för denna gång. Längtar redan till nästa år ♥

TORSDAG

Sitter på jobbet och är verkligen inte pigg, effekterna av för lite sömn och för mycket fest på stadsfesten kan jag tänka mig, ska göra ett inlägg snart med vad som rinktigt hände på stadsfesten, har varken haft tid eller motivation för bloggen senaste veckorna men nu är det dags!!

I veckan har jag börjat sommarens jobb så det blir 8-5 i sju veckor nu, cashhhhh!!! Men med det pluss mega så blir det sex jobbdagar i veckan, lite jobbigt men ändå guld! Har även hunnit med att spela tennis, vara med frida mm.
L8er lovers

STADSFESTEN

var underbar! Längtar redan till nästa!!

RSS 2.0