ZÖTA PÅ TRÄZTOCKZ


KUL ATT MOBILBLOGGA NÄR DET INTE GÅR ATT LÄGGA UPP BILDER

Biljetter CHECK!!

DET ÄR KÖ FRÅN GATAN UPP TILL HALLEN

Kajutan och räkmacka igår sen var jag med Sofia , sola snart sen stan förmodligen, boka biljetter till pdol ikv, ikväll/imorgon plannering till lördag, imorrn jobb, lördag MAGGIO <3

MAGGIO

PÅ LÖRDAG KÖR VI TILL PITE OCH SER VERONICA MAGGIO!! ÄR JAG TAGGAD?? JA!!

TRÄSTOCKS

Torsdag
Nykter kväll tillsamans med Amanda och Emil, vi såg adept mm och smidde planer för lördagen. Amanda skulle jobba dan efter men vi babblade på lääänge endå:) superkul

Fredag
Nyktert även denna kväll då det var dags för mig att jobba. Var först med brudarna på trästocks till typ elva dock sen cyklade jag till centrum där det var heldött, var folk på olles dock så jag fotade där. En kille söderifrån kallade mig Gördis, tydligen hade nån annan fotat han som hette så. Sen klämmer han ur sig att tjejer så snygga som jag heter Gördis för han?? Aja, trevligt med komplimanger i alla fall haha.

Lördag
Nu var det all in, förfest hos mig sen Tove. Jag, Mandis och Emil var astaggade och klockan 8 började festandet. En massa drinkar och x antal shorts så tog vi oss inte långt. Jag däckade i soffan och Emil och Amanda tog taxi hem. Aja var typ en av dom grymmaste förfesterna ever i alla fall haha! Glömde på nått sätt bort att jag inte tål så mkt längre pga att jag inte festat ordentligt sen studenten för att jag varit förkyld i typ en månad.

Dom flesta bilderna är VERKLIGEN inte ok att visa här på bloggen men jag lägger ut några från helgen som gått :)

Fredag (bilden har Natalie tagit)


Lördag


HEJ ALLA

Oj nu var det länge sen jag skrev sist. Har i alla fall vara i Sthlm, se HP, Trästocks, jobba, se fotbollscup mm.

STOCKHOLM
Hade superkul i Stockholm. Vi började med att checka in på hotellet sen så gick vi till Tekniska museet och såg NASA -utställningen, riktigt coolt faktiskt. Lunch på fantastiska Taco Bar som jag önskar att vi hade i Skell kom efter det sen blev det shopping extreme!! På kvällen var det äntligen dags att se det efterlängtade slutet på Harry Potter, filmen var grymt bra men samtidigt riktigt riktigt jobbig att se, jag älskar HP och att det tar slut på film är nästan lika jobbigt som tomheten efter att ha läst den sista boken. Vill inte avslöja nått för er som ännu inte sett/läst sista delen men en viss man kommer alltid att vara i mitt hjärta kan jag bara säga. SE DEN!

Dag 2 var lika med golfdagen, ett besök på Bro Hof Slott (golfbana) där det snart skulle vara trävling började vi dagen med. En massa golfare var där och tränade samtidigt som funktionärer fixade med ström till kameror. Vid varje utslag så fanns dunkar med is och vitamin well drickor till spelarna, det varma vädret gjorde dock att även jag smög dit och tog del av det goda hehehe. Sen åkte vi till Stockholm quality outlet där vi spenderade MÅNGA timmar, pappa blev shoppinggalen, helt loco, han tycker ju i vanliga fall att shopping är bland det tråkigaste som finns. Till allas förvåning så köpte jag minst men jag hittade ett par jeans på Levisoutletten som jag nu förvandlat till shorts. Ca 350:-, fynd!

Dag 3 så hade vi inga riktiga planer så shopping, djurgårdsfärjan och strosande i Gamla stan fick stå för underhållning denna fina onsdag.

Vad har jag köpt då? Jo jag har köpt...
- Blått linne, Weekday
- Vit tischa med tryck, Levis store
- Jeans, Levis outlet
- Vit tischa med annat tryck, Monki
- Bikinitop, HM
- Svarta shorts, Zara
Är übernöjd med allt jag köpt och att totalen gick på under tusenlappen tack vare rea gör ju inte saken sämre precis :D

I MORGON...

...flyger vi till hufvudstaden och jag är fett taggad! Vi ska bo på ett förhoppningsvis jättebra hotell på östermalm och jag känner på mig att detta kommer att bli succé. Var ett helt år sen jag var dit sist!!!!!

LAST FRIDAY NIGHT

Igår blev det familjemiddag på Allstars uteservering, grymt mysigt! Sen hem, pilla på mobilen, sen in till stan igen för vimmelfoto. Var sjukt mycket folk på Olles, typ 20 meter kö med folk som inte fick komma in pga att det var fullt när jag kom. Jag kommer ju tack och lov in överallt endå för att jag ska fota :)

Blev en riktigt kul kväll med mycket snack och trevligt folk!


SAMSUNG GALAXY S2...

...är nu min och jag älskar den!!!!!!!!!

HP

Alla ser Harry Potter men jag ska vänta till måndag, hur ska jag klara detta!!! :O

MEGAFONEN

Blev lite kaos idag för att jag skulle träffa Mange klockan tre för utbildning och för att få mitt arbetsgivarintyg som skulle inlämnas till arbetsförmedlingen senast idag. Kom dock på klockan två att dom stänger fyra, men tack och lov så var Mange redan på plats i studion så jag kunde svänga förbi där innan och fixa förmedlingsgrejen. När jag kom till arbetsfrömedlingen lyckades jag dock låsa in nycklarna!!!!! Hur dålig får man vara!!!!!!! Ringde pappa som var snäll och kom med extranycklarna så det löste sig och jag blev bara typ 5 min sen.

Utbildningen var enkel och bra. Vi tog även ett kort på mig som ska vara på megafonen när jag lägger ut bilder, såg inte bra ut :S aja blir kanske bättre när bilden är typ 40x40 pixlar och svartvit hoppas jag :D Fick mig även en fräsch megafonentisha som jag ska visa upp vid tillfälle.

SES!

P.S är ni sugna på att kolla in megafonen så är adressen www.megafonen.nu om ni inte redan vet det ;)

OM SANNINGEN SKA FRAM

Kollat lite på mtv, är som standard till frukosten nu för tiden. Oftas är det nån chart men alltid samma låtar, blir lite less...

Apropå frukost(=mat), det här åt vi till middag för några dagar sen, übergott verkligen!! Mamma är kick-ass på kyckling :D

Är vad det ser ut som. Kycklingen är gjort i ugnen med smarriga kryddor på och bacon som läggs på mot slutet. Sallad till det bestående av någon slags grönsallad, feta, gul paprika, tomat och kidneybönor. Nyttigt och gott, det gillar jag!!

TOP 5 KONSERTER

Fick en bra fråga igår av Emil och det är vilka 5 artister/band jag helst skulle vilja se live och vars. Var lite svårt att komma fram till, speciellt ordningen men så här blev det i alla fall...

1. Muse - London
2. Bruce Springsteen - In the USA
3. Metallica - Stockholm
4. Iron Madien - London
5. Linkin Park - Stockholm

Var dock riktigt svårt att välja den femte, hade Bon Jovi i Sydney där tidigare och nu känner jag att även Britney Spears i Stockholm (pinsamt jag vet) och självklart Davit Guetta på valfri fest :D

ATT RÖKA PIPA PÅ SCEN


På riktigt? Coolt eller bara fult?

GINA FAIL

För ett tag sen så tog jag ut mitt nya linne från Gina ur tvättmaskinen och såhär såg det ut. Synd för att det var riktigt skönt och snyggt. Hela sömmen hade släppt efter andra tvätten, inte OK sa jag och gick till Gina och fick pengarna tillbaka. Bra att dom är hjälpsamma där :D Synd dock att dom var slut så att jag inte kunde få ett nytt bara.



GRAB SOMEBODY SEXY TELL 'EM HEY

Hur sjukt snyggt var inte det här då?!? Måste shoppaaaaa :D blir galen av att inte shoppa förrän Sthlm!!!!



från imfancy.blogg.se

32

Senaste

1. Kompis(ar) du träffade: Emil
2. Personen du pratatade med: Bror
3. Du fick SMS av: Peter Z
4. Du kramade: Magnus tror jag

Idag

5. Kläder: Jeansshorts och puderrosa topp, converse
6. Bättre än igår: Brännan

Imorgon

7. Är det: Torsdag
8. Planer: Megafonenutbildning

Favorit

9. Nummer: 2
10. Färg: Rosa, Gul, Blå, Vit
11. Årstid: Sommar
12. Maträtt: Tacos och Våfflor

Frågor och svar

12. Det första du gjorde idag? Gick på toa haha
13. Vad åt du sist? Friteat fläsk, strimlad biff och ris
14. Vad irreterar du dig på? Folk som inte håller vad dom lovat
15. Tror du på distansförållanden? Ja om man är kär
16. Vart reste du sist? Stockholm
17. Vad gjorde du igår kväll? Fika på Ainas med Lisa och Natalie
18. Liknar du din mamma eller din pappa? Typ 50/50 både i personliget och utseende
19. Ler du ofta? Typ jämnt
20. Välj en: kärlek, skönhet, kreativitet? Kärlek
21. I vems säng sov du i igår natt? Min
22. Vilken färg har din tröja? Puderrosa men jag har bytt till ett grönt linne

Lycka

23. Är du en glad person? Det är jag definitivt
24. Vad gör dig glad? Spontana saker, vänner, familj, viss musik
25. Önskar du att du var lyckligare? Är lycklig men bättre kan det va

Kärlek

26. Har någon annan än en familjemedlem sagt "Jag älskar dig" till dig? Ja
27. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" till någon och menat det? Ja
28. Har du en flick/pojkvän? Nej
29. Är du nöjd med det? Känner att jag börjar vara lite less på att vara singel faktiskt

Hat

30. Vem hatar du verkligen? Sånna som gör riktigt onda saker
31. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ja det har jag
32. Har du blivit sviken någon gång? Yes men det har väl alla?

LURRE ME EMIL

In till stan idag för att käka lunch med EmilK, Tatung blev det. Det var awesome som han skulle säga.

Igår var glassen god men regnet öste ner så vi satt inne på Ainas men det är ju mysigt där uppe så det var luuugnt. Vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt, sitter och chattar.

TJING

SNYGGASTE KLÄNNINGEN

VILL HA!

I'M ON THE EDGE WITH YOU

Snart bär det av till Ainas för att träffa Natalie och Lisa. Blir snack och glass eller nått, mys!

Håller förövrigt på att nöta Lady Gagas nya låt i sinne, helt sjukt hur bra den är! Hennes bästa någonsin!!
http://grooveshark.com/#/s/Lady+Gaga+The+Edge+Of+Glory+/3LlNdY?src=5


PROFILBILD

Fixat profilbild men jag visste inte riktigt vad jag skulle ta så det fick bli en random bild som jag blir glad av. Ska fixa en annan sen men den duger at the moment :D Från lördagen på stadsfesten, typ en av dom bästa kvällarna ever!!


FOTOVÄGG

För ett tag sen beställde jag hem en massa kort från studenten för att jag ville göra en fotovägg i mitt rum och nu är det klart.
Såhär blev det, är riktigt nöjd!!




MOBILVÄSKA

Måste skaffa men vars ska jag köpa? Tshirt store levererar ju alltid men dom är lite väl små tycker jag, såg sjukt snygga idag där i äkta läder men 329kr kändes lite väl dyrt..



Ska se om jag hittar nån nice i Stockholm, är så himla shoppingsugen men jag ska försöka vänta tills jag är där istället för att köpa en massa här hemma:D

LEVIS 501

Tänkte köpa mig ett till par levis shorts idag på Tshirtstore för mina börjar vara gaaanska slitna men det fanns bara strl28 kvar:(
Aja om en vecka bär det av till Stockholm och jag vet då vem som kommer att göra ett besök på Levis outleten då!!

75%...

...skickat om nån undrar också gjorde ingen det :PpppPppPPPPPpP


PUT YOUR HEARTS IN THE AIR

1. Äta frukost 2. Köra till Boviken 3. Fota 4. Bada och sola 5. Fota mera 6. Vänta på Mange 7. Hjälpa Mange 8. Köra hem 9. Göra mig klar med dusch osv på typ 25 min 10. Köra till Skråmträsk och sen inte hitta rätt 11. Middag i Skråmträsk 12. Köra till stan och vimmelfota 13. Äntligen klar så jag for till Olles och chilla. Nu har jag till slut fixat alla bilderna och det som åtarstår är att skicka fotbollsbilderna till Mang3 men det tar 1000 år att zippa och sprend är assegt idag, lär ju sitta här till typ 4 lol. Kul att det var typ 33 grader idag och att han var tvungen att ha kostym på bröllopen han fotade;P

SETT, HÖRT OCH FÖRSTÅTT
- Det lönar sig att chansa att det finns parkering
- Vattnet i Boviken var tydligen 25 grader men kändes som typ 17
- Såg en sjöjungfru i havet, skojjar bara det var en snygg kille
- Manges objektiv är galet bra
- Har jag bråttom blir jag supersnabb på att fixa till mig
- Jag är inte säker på hur bråttom stavas??
- Är sämst på att hitta rätt
- "Så nu är det supa som gäller" "Hon raggar" "Joooo" - Mang3



Det var riktigt mycket folk idag i Boviken och det förstår jag! Har haft en fantastiskt bra dag men nu är jag riktigt trött alltså!!!

SOL <3

Igår så blev det en vända på stan med Matilda, hittade ingenting men några galgar blev inköpta till operation garderob som jag tog iru med när jag kom hem. Sjukt hur mycket kläder man kan ha som aldrig används vilket resulterat i kaos och 3 överfulla garderober. Är i alla fall fixat nu och jag triiiiivs. Efter det gick jag ut och tog vara på solen och värmen som jag ÄLSKAR.

Idag var det Boviken för hela slanten och det blir det även imorgon då jag lovat Mange att fota åt han på fotbollen, är ju som ni säkert vet beach-fotboll ATM på Bovikens havsbad (massvis med heta fotbollskillar som tycker att det är för varmt för att spela i tröjja?? Vem kan säga nej till det?!). Har pressat som en galning idag för det behövs kan jag säga, har så svårt att bli brun att det är pinsamt haha.

Har jobbat nu ikv och ja, jag älskar mitt jobb men idag var det faktiskt tungt att fota på Allstar, typ inge folk ju!!!



TRANSFORMERS 3

Förkylningen börjar bli bättre så det blev shopping ett tag med mami idag, vi hittade 2 tjöjor åt henne och ett linne åt mig. Sen träffade vi Peter och styrde mot biografen där jag såg min fösta 3Dfilm i Skell, Transformers Dark of the Moon, och den var jättebra! Inte lika bra som 1an men bättre än 2an. Gillade att typ halva filmen var krig:D



Störde mig dock lite på att Rosie Huntington-Whiteleys läppar ser rätt så skumma ut hihi



LITE RANDOM STUFF BARA NI BEHÖVER INTE LÄSA LÄR JU VARA RÄTT VÄRDELÖST ELLER NÅTT

HAR DU NÅGONSIN...

Bråkat med ditt husdjur: Typ?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Tror inte det

STUFF...
Är du ensam nu: Ja men det är skönt och snart blir det mat och då är jag inte själv
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Partylåtar
Vill du gifta dig: Absolut!
Vill du ha barn: Inte än men om typ 10 år kanske

FAVORIT...
Rum i huset: Kök/vardagsrummet och toan uppe för den är så stor och cool lol
Typ av musik: Pop, rock, fest, det ska hellst vara glad musik
Månad: Juli kanske
Sten : Gråa stenar????????

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Pyttelite för att jag var deppad över min förkylning
Köpt någonting: Oxfilerulle
Varit sjuk: JA!!!
Sjungit: Sjungit med Robyn och diverse dunklåtar på station
Sagt "Jag Älskar Dig": Njet
Velat säga till några att du älskar dem: Njae, tror inte det
Träffat nån ny person: Många:D
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Haha ja typ jättemånga haha


SENASTE...
Låt du hörde: Kommer inte ihåg
Film du såg: Ensam hemma hahaha
Drink du köpte: Rosa panter eller vodka+redbull
Sak du stal: Typ ingen
Mat du åt: Våffla så jäkla gott!
Gången du åt en 7-Eleven korv: Många år sen

FÖRSTA....
Första bästa kompis: Typ min kusin Maja
Första inhandlade skiva: Spice Girls om jag känner mig själv rätt
Första förälskelse: Hehehehehe
Första begravning: Har tack och lov inte varit på nån, peppar peppar
Första piercing/tatuering: Mah ear när jag var 7
Första fiende: Vet inte om jag kan kalla nån fiende haha

SENASTE....
Senaste människa du slog: Hmm
Senaste stora bussresa: Happis i fjol
Senaste dusch: När jag kom hem i natt/morse
Senaste irritation: Förkylningsjäveln
Senaste glass: En GBsandwitch som inte var så himla god
Senaste skjortan du haft på dig: Min mest älskade jeansskjorta igår <3

LISTAIGENWTF

Vad heter du? Fia
I mellannamn? Anna
Vart bor du? Schellefteee
Trivs du där? Jadå!
Brukar du läsa horoskop? Grymt sällan
Har du körkort? Yeeahh!
Äger du några converseskor? Ja svarta höga och jag ÄLSKAR dom!!
Favoritdjur? Kan inte välja, älskar djur, säger orm för att min är så fiiiin!
Vad spenderar du dina pengar på? Mobilräkningar, kläder, mat, mer kläder, resor, kläder
Senaste konserten? Robyn och Mustasch på Stadsfestung!
Festar du mycket? Säger ju inte nej till fest precis hehehe
Sprit, cider, vin eller öl? Sprit(i drinkar då)
Brukar du bli för full? Nejdå, eller ibland
Antal kuddar i sängen? 1
Kan du baka bullar? YES, är king!!
Har du varit med i scouterna? Nix
Bläck eller blyerts? Bläck all the way
Mc donald's eller burger king? BK, fast Torggrillen i mitt hjärta <3
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? De röda
Hur ser du ut idag? DagenEfterFestTröttaLooken
Nästa mål i ditt liv? Fortsätta jobba och fara till Australien ett par månader
Vad såg du senast på tv? Tråkig SM-vecka på ettan
Hur svarar du i mobilen? Hej det är fia eller Tjenaree!
Vem ringde du senast? Min chef Peter
Vad sa den du ringde? Lite jobbinfo
Antal timmar sömn inatt? Typ 6 timmar
Brukar du snusa? Gjort det typ 2ggr i hela mitt liv nå nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? Tonfisk, sallat och lite majonäs

DAG 4

Helt galen dag det här blev måste jag säga, galet bra!!!!!!!!!!

Vaknade med ögoninflamation och mådde allmänt sämst så pga att vårcentralen är stängd på helgen så fick det bli akuten. En frukost senare så åkte jag och mamma alltså till akuten där vi fick vänta i typ 2 och en halv timme, kul! Började dock må betydligt bättre under tiden så hoppet tändes att jag trots allt skulle kunna jobba på kvällen vilket jag verkligen ville, sista kvällen ju!!!!

Fick i alla fall nån kräm till ögat så det blev brabra, for till stat och hämtade mitt press-pass och sen hem för att vila, äta och göra mig i ordning.

Kom till the cityfest runt halv tolv och började vimmla, körde Kurragidetältet och Megafonentältet sen Mustasch sen ner till till Strandrestaurangen där jag träffade Megafonens egen moderedaktör som fotade mig, Simon och Petter, kul att vara med på vimmelbild fastän jag jobbar ibland haha. Slutade arbetet med en lång runda inne i S8-/Megafonentältet som slutade med att världens gulligaste par bjöd mig på en öl för att jag fotade dom <3.

Kvällen slutade dock inte där utan det blev VIP-efterfest inne på Station till halv fem. Mådde helt plötsigt som en kung och dansade i timmar med några kompisar och min chef haha!

5/5 öltält ger vi denna kväll/natt/morgon!


Harebra!!

DAG 3

Förkrök hos Anna med henne, Emelie och Nattis sen for vi till stadsfesten, på vägen träffade vi några killar som påstod att dom var typ många år äldre än vad som var, tror killen som snackade med mig var max 93a men sa att han var 89a, trooooligt!!

Robyn ägde, jag blev övertalad att åka karusell, käkade supergod oxfilerulle och minglade i öltält en stund. Mycket bra kväll! Synd bara att jag var så förkyld att jag inte kunde festa men kul kan man ha endå :D

Har förövrigt en lagom pinsam video på mig och Emelie som sjunger med i nån Robynlåt men den sparar vi nog till en annan dag??


JUSTlistIT

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Ofc! Nej skojar bara det kan jag nog inte, eller jo byta torkarblad skulle jag nog fixa!

2. Hur äter du ett äpple?

Tar tuggor ur det?

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?

JAAAA

4. Big Brother eller Sportnytt?
Spportis!

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Ny cell och en resa please

6. Är du mörkrädd?
Inte så värst

7. Resmål som fascinerar?
Australia baby!

8. Ditt senaste telefonsamtal?
Hmm, tror det var Mandis som ringde på stadsfesten. Eller nej har ju snackat med Le Boss efter det.

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Det blir Muse all the way!! Fast det är ju ett band...

10. Förrätt eller efterrätt?
Huvudrätt hihi

11. Bästa stunden på dagen?
Då det händer nått roligt

12. Tre saker du alltid har med dig?
Mobilen, money och husnyckeln(har glömt den fööör många gånger och blivit utlåst)

13. E-post eller snigelpost?
Email yeeah

14. Den senaste komplimangen du fick?
Du är ju snygg så folk borde ju bjuda dig på öl hela tiden!

15. Senaste gången någon skällde på dig?
Igår, fast det var inte så mkt

RSS 2.0