SIGN


NY VECKA

Känns som att det här kommer bli en spännande vecka, har mycket kul inplanerat! Lite fest, lite jobb, lite häng, lite hårfix osv...
Idag så har jag sprättat lite av lönen på stan med Lisa, blev en ny handväska som är perfekt för sommaren, en top, ett läppstift och lunch såklart. Vi bröt Waynestrenden och hamnade på kitchen, kul att varriera sig!
my new baby!

Efter middan så hämtade Sebbe upp mig och vi drog till golfbanan och slog några bollar. Vilken underbar dag det här har varit!

EUPHORIA

Måste ju självklart kommentera den fantastiska händelsen vid tolvsnåret natten mellan lördag och söndag. Sms rullar in att bästa ESClåten någonsin VUNNIT och samtidigt drar låten i fråga igång på dansgolvet och alla blir galna. Har älskat Euphoria ända sen jag hörde den första gången, visste att den skulle vinna Mello och att vi vann hela grejen var inte heller direkt otippat! Såg inspelningen idag och började seriöst gråta lite av lycka!

Här mille kommer en typ vimmelbild som kompensation


RECAP

Jisses vilken underbar helg jag haft! Fredagen började med lunch vid älven med Frittan och efter en shoppingrunda med en massa mingel, ALLA var typ på stan, så hamnade vi på bishops uteservering med en kall. Sen var det hem och göra sig klar för grillchill hos Lisa med henne, Frida, Elin och Agnes, supermysigt!! Sjukast var när vi var i behov av möbler till balkongen och Lisas bror ringde på dörren och hade med sig bord och två stolar, stor chans?! Skjutsade ett par av tjejerna till Verandan där jag också fotade innan jag joinade dom andra på dansgolvet.
lånade din bild lisa hihi

Lördag så var det förfest hos Frida innan jag ännu en gång hamnade på Verandan men denna gång var det bara fest på schemat, tog det dock hyfsat lugnt vilket var skönt. Efterfest på det och det blev en till riktigt kung kväll!


TORSDAG

Cyklade in till stan där jag träffade Amanda mysigt catch-up men självklart slutade det med att vi hamnade ute i den underbara solen. Så himla skönt med värme och sol! Han också förbi på både mammas och pappas jobb innan jag cyklade hem igen och solade ett tag. Eftersom att mamma och pappa skulle äta ute så passade jag och Peter på att äta en god syskonmiddag på Olles så cykeln in till stan igen där det blev Cesarsallad och en cider på uteserveringen, damn va gott det var!! Har äntligen skrivit in allt jobb och så i en kalender så jag vet vad vad jag ska göra i sommar, kommer typ inte att få en lugn minut! Skönt att i alla fall veta när jag gör vad. Nu har Loreen gått vidare till Eurovisionfinal och jag taggar morgondagen så det förhoppningsvis blir ännu en sommardag.
snygg bild jag hafsade ihop osv...

SOMMARDAG

Önskar att alla dagar kunde vara som den här! Kändes verkligen som sommarens första dag idag, började med att sola sen kom sara och vi drog till Ainas och käkade glass, sen mer solning, lyckades på nått sätt bränna mig?!? Sen var vi smala igen och åt middag på krysset. Gick broarna för att försöka kompensera innan jag joinade brudarna på Ainas där vi han med en massa planerande, sill och snaps på midsommar då Lisa! Avslutade dagen med Avengers på bio.

SÖNDAG 20/5

Hoppas på att det ska sluta regna så att jag kan fara och slå en hink på rangen, ikväll blir det date med Jennelicious på det ända stället för kungar som oss.

MIN HELG

Fredag var det åter igen fest på agendan, destination Marielle med många nya trevliga bekantskaper och några fina favoriter sen förr. Han dock med middag med grannarna hemma först.
Blev nykter utgång för mig och det hela slutade med massor av dans med Frida sen crazy taxi för att skjutsa hem Ante från mammas jobb och hans fulla vänner till Sunnanå, han med ett stop i driven på max också för självklart skulle grabbarna ha mat.

Igår firade vi att jag fyllt 20 med släkten, först fika sen lite chill sen kom några andra och åt middag. Droppade in hos JLo en stund och såg slutet på Champions Leauge finalen innan jag avslutade kvällen med jobb och är nån chockad att jag varit med på 3 vimmelbilder i helgen??


PARTYONSDAG

Spenderat dagen vid hjorten med glass och vänner. Nu ska jag snart göra mig klar för vädret är underbart och ikväll blir det feeeeeest.

UTMANINGEN (http://www.colorelle.se/)

Det här såg ju kul ut så jag kör !

1. Om du skulle byta stad att bo i, var skulle du flytta?
Skulle antingen flytta till London eller Perth för jag älskar båda städerna. Hade äver varit nice att bo i Stockholm ett tag.

2. Vad är det läskigaste du vet?
Att chansa när allt kan gå så himla fel om det blir fel.

3.Varför är du grym?
Har ju inte hela natten på mig så jag skriver bara några grejer hehe, nämen jag är omtänksam, spårad, glad, positiv och snäll osv ;)

4. Vad är alltid snyggt även då modet förändras?
Tighta svarta jeans, ett leende och en stickad tröja.

5. Har du en kvinnlig förebild?
Ingen jag kommer att tänka på spontant, lite mamma såklart också har ju Kenza en grym klädstil.

6. Om du fick göra om en dag i ditt liv, vilken väljer du och varför?
Jag känner väl egentligen att alla dagar har på nått sätt gjort mig till den jag är idag och därför att det svårt att välja en dag. Men visst har jag gjort dumma grejer ibland men hur skulle allt vara idag om jag ändrade på den dagen lixom?

7. Vad är din största materiella önskan?
Ett riktigt lyxigt hus eller lägenhet med eget gym, pool, walk in closet osv. Ska självklart ligga centralt så jag kan ha fester osv där.

8. Har du stökigt hemma?
Finns en risk att det kommer att bli kaos när jag flyttar hemifrån.

9. Vart vill du resa?
Vill tillbaka till Australien, resa runt mer i Europa, Egypten, USA osv.

10. Vatten, vin eller mjölk?
Vatten när jag är törstig, vin på fest och mjölk till mat. Men vatten om jag bara får välja en, vinet går fetbort för det är ju inte så gott egentligen.

11. Vilken tv-serie kan du tänka dig att se om. Twin peaks, Robinson säsong ett eller Beverly Hills?
Bevelry Hills.


Sen var väl tanken att jag ska hitta på nya frågor också?
1. Om du var en kändis vad skulle du vara känd för?
2. Vad gillar du mest och minst med din kropp?
3. Vad är godast på grillen?
4. Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
5. Du ser en assnygg kille ute, kan kollar på dig och ler, vad gör du?
6. Vem är din stilikon?
7. Vars köper du helst kläder?
8. Vilket NHL-lag hejar du på?
9. Beskriv din drömman/kvinna.
10. Har du gjort något du ångrar? Vad?
11. Vad är ditt bästa tips för att vara lycklig?

20 ÅR

Det här är dagen då jag lämnar mina tonår bakom mig och blir vuxen? Känner mig varken mer vuxen, mogen eller något men jag får i alla fall gå på systemet och det var på tiden! Kändes rätt skönt att glida in en måndag och köpa en öl och ett par cider, sparar dom dock till ett senare tillfälle!
Nu kan jag inte längre säga att jag är tonåring men som jag lovat Jenne, jag kommer aldrig växa upp, kommer alltid att vara en tonåring i hjältat och göra spårade saker. Skämma ut mig för att sedan skratta åt det med er. Jag kommer alltid att vara taggad, kommer alltid vilja göra saker hela tiden och jag kommer aldrig sluta längta efter stunderna jag har med er för varje stund är så himla fin! Tack igen för den underbara presenten jag fick i lördags, älskar er tjejer så himla mycket!!

Har haft en riktigt fin födelsedag, väktes av sång och fick ett gäng kung presenter. Åt lunch hos farmor och farfar och fick våfflor som jag älskar till fikat, drog sen förbi CK och betade av det tidigare nämnda obligatoriska besöket på Systembolaget. Sa hej till fikagänget på Tieto sen blev det en liten sväng på stan med bror och jag köpte ett par coola grejer. Såg en råsnygg kille, kanske stans fräshaste? Mötte sen upp familjen för världens mysigaste middag på Allstar, jisses va gott det var! Avrundade dagen med en film med mamma och pappa. Jag har sån tur som har en sån underbar familj!! 



LÖRDAG DEN 12e MAJ

I lördags så firade vi att jag och Natalie fyller 20 år idag med fest med en massa kära vänner. Vi började dagen med att pynta lokalen i tre timmar, sen fick vi proffssminkning av Lisa innan vi festade hela natten lång med våra fina. Kvällens höjdpunkt var helt klart själva festen innan utgång med lekar, mingel, tipsrunda, när alla sjöng ja må dom leva för oss och alla presenter. Började nästan gråta när jag läste alla fina brev och kort jag fått av tjejerna, tack igen ni är bäst!! ♥♥ Vill också tacka Ida för en fantastisk insats som fotograf av photoshooten på scenen, det blev ca 10 bilder som allmänheten kan se och ca 50 som ingen någonsin borde se!


BANKADE TVÅ NYA VIMMELBILDER IKV

kul när man känner killarna man är på bild med osv, om nån av er mot förmodan läser detta adda mig på facebook eller maila mig på tjejsomä[email protected]

Pusshejj

FREDAG

Blev en prommis och massa snack med Jenne igår, shit vilket bra väder! Och att sällskapet var av toppkvalité behöver väl inte ens nämnas?!

Idag stod väckaren på 09.00 för jag tänkte hinna med gymmet innan jag skulle träffa Sara på stan, kudden var dock för skön så det blev lite omplanering. Har dock hunnit med shopping med Sara, lunch med mamma och Helene på Waynes, gym, lite festfix för imorrn, fika och en massa snack på mammas(och mitt nu för tiden) jobb, sen änu mer snack med Olov. Bra att jag far dit och stör arbetet?
Nu har jag efter typ 30 min nötande slagit Filles rekord i Bejeweled, NÖJD TJEJ!! Ganska skönt att bara ta det lite lugnt innan jobbet, snart ska jag dock börja göra mig klar, Mallstar väntar!
taggad tjej @ da gym

10/5

4 dagar kvar aom tonåring, känns rätt sjukt! idag regnar det och är ganska tråkigt, amanda skulle hit men det blev uppskjutet. gjorde havregrynsgröt med banan och kanel men det blev inte lika gott som det brukar, vad är det här för en dag?? hoppas på broarna med jlo ikväll också kommer mamma hem från sthlm:)

ONSDAG

Full rulle idag, lunch på tatung med Frida fick vara dagens första måltid efter en skön cykeltur till stan i toppenväder. Lite sjukt så var självklart Sara också där, vi kan verkligen inte hålla oss ifrån stället! Efter ca 3 timmars prat och planering så for jag och Frida vidare till lite affärer, fick med mig 2 nagellack och ett armband hem. Efter det krigade jag på 360 och tränade armarna så hårt att jag knappt orkade tvätta håret. Mötte sen up Sara för fika på Kitchen och prat. Cykelfärden hem var inte lika kul då jag hade värsta motvinden ever på parkbron + regn. Men med bra musik i öronen så brydde jag mig inte ett dugg!

det här är ju då inte 360 men det är ju i alla fall ett gym på bilden, så 50% rätt?

19.27

Har njutit av det fina vädret som äntligen anlänt. Började dagen med 2 timmars solande sen grävde jag upp lite stenar åt mamma på baksidan, i LINNE! Var så himla skönt i solen!!

Senare kom Sara och hämtade mig och vi köpte gosallad på ICA som vi käkade på jobbet sen blev det årets första glass på Ainas.

Nu så ska jag snart runt broarna med Lisa.


FIN MÅNDAG

Sov igenom väckaren imorrse och gick upp klockan tolv. Men en dag utan måsten så kan man unna sig det. Dagen har spenderats till stor del i hemmet där jag stökat lite och haft nostalgitrip med one tree hill. Peter påstod att peyton är mycket snyggare än brooke vilket jag inte alls kan hålla med om!
Drivade till mamma mia och kirrade middag, man måste ju unna sig pizza ibland. Gjorde nått nyttigt sen och gick broarna och upp till mattis med mattis och jennifer"ljo", mycket snack om killar, spårade incidenter och fest som vanligt och det älskar jag!!
Avslutat denna dag med inför eurovision,  pokerspel och För alla oss på repeat.
Nu borde jag sova men jag vill spela lite mer först hihi, natti <3

SÖNDAG

Igår fotade jag åt mega och minglade på allstar. Idag så har vi firat morfar också har jag jag sett på snygga killar på norvalla/skrivit fotbollsartikel åt VF. Ikväll vankas det bilkurra om vädret tillåter det!
Bjussar på helgens vimmelbilder

JAG LEVER

Hej kära readers!
Blev som ni märkt ett litet uppehåll från skrivandet på typ en vecka. Behövde återhämta mig från megafonenfesten?? Här kommer i alla fall en liten recap på vad jag haft för mig i veckan...

FREDAG 27/4 = MEGAFONENFESTEN
Dagen jag längtat efter i månader var äntligen här. Laddade upp med ordentlig lunch hos farmor och farfar sen gjorde jag mig klart i TRE TIMMAR! Därefter blev det förfest hos Jenne, en till förfest på Ego sen taxi upp till parken. Vip, ramla i trappen, tappa bort alla, hitta andra, träffa gamla bekanta, korv på statoil, hämta jackor till två tacksamma killar på 1 min och en massa mer han jag med denna fina dag.

Laddade upp med fördrink

Förfest med ett gäng härliga brudar hos Jenne

Oops

Dansgolvet från VIPen

Efterfest på Sjungande

SÖNDAG

Godmiddag på Olles med familjen

MÅNDAG
Hade en lugn Valborgs med grillchill hos Henke och Karro med en massa fina och sen avslutades med brasa och därefter en massa godsaker med mamma och pappa hos några av deras vänner.

Tomas leker fotograf.

Träffade mina supersnygga vänner Emil och Albin vid brasan.


TORSDAG

Bilkurra i flera timmar, kom hem halv två på natten, det gör vi om!

FREDAG
Då var det fredag änu en gång. Började med en promenix in till stan där jag såg Trinny och Susannah i parken?!?! Ville ju lätt ha autograf men dom höll på att filma så jag gick vidare till Waynes för mys med Lisa. Efter både lunch och fika drog jag till edda för dom första längderna på mycket länge. Kvällen började med hockey och min nya drog poker på mobilen.
Bestämde mig för att vara nykter och hänga med Maria när hon skulle fota. Slutade med att vi minglade med en klubbägare och sen drog på efterfest i Medle där vi badade badtunna och med 99% säkerhet drog på oss årets förkylning? Lär ju märkas om någon dag peppar peppar. Sjukt oklar kväll som jag skrev igår med riktigt riktigt kul!

Lunch och fika på Waynes med Lisa.

Mina idoler

Killarna fixar mat i Medle

Ja det här blev ju en bildbomb minst sagt! Har också hunnit med några varv runt broarna. Bakismat på Dallas med Sara och Hub, gym, VF artiklar och vimmel. Har till och med sett tennis spelas på torget mitt i natten!
Toppenvecka och nu kör jag igång med bloggandet igen.

PUSS!


MEDLE EFTERFEST BADTUNNA

kom just hem, oklar kväll.

RSS 2.0