PERTH

Efter en 30timmars resa kom jag i natt fram till Perth. Har chillat och lärt känna dom jag bor hos idag :) Bra dag! Lite långsamt internett här så bilder får ni en annan dag.
TJING

SISTA DAGEN I SKELLEFTEÅ PÅ 2,5 MÅNAD

Det har varit några ångestladdade dagar nu men jag är samtidigt så himla taggad på att få mig iväg! Har varit så mycket som möljligt med alla kompisar och familjen som jag kommer att sakna så kopiöst mycket! Två och en halv månad på andra sidan jorden är faktiskt ganska länge.. Idag blev det stans godaste hamburgare till lunch med Tomas, sen kom natalie efter ett tag och vi fikade på waynes. Efter det så hängde vi hos Mike ett tag tills det var dags att vara hem och ha myskväll med mamma, pappa och peter :) Bra dag! Men nu är jag trött, date med kudden strax.
PUSS!

MIN HELG

På fredag var det äntligen dags för avskedsfesten som vi alla (i alla fall jag och natalie) gått och väntat på i två veckor!! Det var verkligen en superkul förfest med jättemkt folk och många småsjuka händelser... takklätter, en random kille i vardagsrummet och annat festligt :D Vi tog grymt mycke kort men dom får jag ikväll förhoppningsvis:)
Måste tacka Lisa ännu en gång för den grymt snygga sminkningen hon gjorde på mig till festen i avskedspresent!! <3 Tack du är så bra Lissaaa!!
Igår var det jobb men före det så hängde jag, lisa och natalie i tonis lägenhet med han och benne. Att jobba gick rätt bra förutom tafsande 40plussare och efter jobbet hamnade jag på olles där jag hängde med mike ett tag:)

HÄMTADE BEBIS IGEN IDAG

och den verkar funka den här gången!! YAY!! :D. Lite eko ibland när jag ringer men whatevs, kan ju i alla fall prata nu. Annars idag så har jag varit på stan med Amanda sen så var Johan här och åt. Hade tänkt packa lite ikv men det får bli imorrn istället.
Lägger in en bild på nöjd Fia som är glad över att ha sin bebis tillbaka...

HAR SPÅTT DET

Top 3 i slutspelet i år blir Färjestad, Djurgården och Skell, då vet ni det :D Tompi säger hv 71 skeå färjestad.
Enligt tomas kommer Skell 5a i seriespelet, han ändrade sig fort från 4 för att handen sa åt han. Dom kommer ligga 6a innan jul. SM-guldet vinner dom, jag håller med!!
Nu ändrade han sig "nä men dom åker i semin mot färjestad eller hv 71", jag står fast vid guldet dock!:D Tomas tror att Färjestad vinner guldet.
Själv tror jag att dom kommer 4a i seriespelet, ligger 3a innan jul.
Med närmare eftertanke så byter jag bort djurgården mot HV, vill verkligen att hv går längre än djurgårn!! För Livs skull och för att jag alltid tyckt bättre om dom.

SMINKNING

Idag var jag hos Lisa och fick en sjukt snygg sminkning! Hon är så bra!! :D Vi provsminkade för fredag då jag har min avskedsfest, hon ska sminka mig då med, shit va taggad jag är alltså!

KÄNNS SOM ATT...

...alla mina inlägg handlar om samma sak - att vi är på stan haha. Idag träffade jag Lisa också kom Tomas så vi gick på stan ett tag, sen överraskade vi Natti när hon kom till stan. Blev också lite utklädnad på Cubus, är tydligen snygg som kille?? Natalie skulle ragga på mig hahaha. Okej stört inlägg. Igår firade vi pappa på födelsedagen med släktmiddag, mys :D

MIN LÖRDAG

For till stan och hängde med Tomas och Mike ett tag sen hem och fixa mig för kvällens jobbuppdrag. Skulle fota vimmel och röda mattan på magefonenfesten, väldigt exklusiv tillställning faktiskt. Det var kul! Jobbade dock 19.30 till typ 01.00 igår så jag var sjukt trött där mot slutet. Fotade på allstar också så det blev totalt 410 tagna bilder igår, SICK! Klädkod var det då också på CK-festen, svart. Så jag körde på en klänning från asos, bytte dock innan jag for på allstar för jag kände mig sjukt överklädd haha.

FREDAGEN INNAN FREDAGEN

Dagen spenderade jag först med Tompi, vi käkade lunch på Dallas t nästan två timmar!! Snacka bra på att babbla om ingenting! Efter det så gick vi på stan, jag köpte stumbyxor och nudlar, tomas köpte chinos. Sen fördrev vi tiden med att titta på folk och snacka lite tills Mike behövde insläpp i lägenheten.
Hemma gjorde jag tandori chicken med nudlar och grönsaker, mums! Sen efter middan var det bara jag och pappa hemma så jag chillade med han tills jag drog till brudarnas förfest en stund innan jobbet. Var rätt dött på stan så alla bilder togs på folkparken där det var toxic bar, snacka fest alltså!! Superkul, var knappt tvungen att göra nått, har aldrig varit med om ett så lättfotat evenemang haha. Träffade supermånga kompisar/bekanta så hips vips hade jag varit där i 3 timmar och tagit 268!! kort. Inte dåligt haha.

Jag och Emil drog till Max där Alle var och åt lite sen skjutsade jag boysen till Alle, snacka glada att slippa gå hehe.
TJING

TORSDAG

Lycka i förrgår när jag fick tillbaka min mobil men igår åkte den in på dagning igen för nu funkar inte micken, stört! Just nu försöker jag bara chilla och ta vara på vardagen tills jag åker till Australien, mindre än 2 veckor och jag räknar dagarna tills jag får fara. Men samtidigt så kommer jag ju sakna alla vännerna och familjen så mycket så jag ska passa på att träffa dom så mycket som möjligt. Vi har redan en avskedsfest plannerad och lite andra aktiviteter.
På tal om nått helt annat så kom jag på att Tomas är fett lik Robert Pattinson på ett kort på fb som han visade för mig, så jag gjorde en bild lol.

2011-09-07

Vet inte vad jag ska säga, så jävla hemskt! Sveriges stjärnmålvakt Stefan Liv omkom idag i ett flygkrasch med resten av Lokomotiv Yaroslavl. 43 av 47 döda. Är så ledsen, det är så himla ofattbart!!

HAHA KOMMENTAR PÅ YOUTUBE

Lady Gaga taught me its ok to be different.
Ke$ha taught me to be myself and not care what anyone else thinks.
Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love.
Eminem taught me that life is hard but you can make it through.
Taylor Swift taught me not every guy is going to treat me right.
Michael Jackson taught me to always love the people around me
Music taught me how to live
But, most importantly, Rebecca Black taught me the days of the week.
Lady Gaga taught me its ok to be different.
Ke$ha taught me to be myself and not care what anyone else thinks.
Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love.
Eminem taught me that life is hard but you can make it through.
Taylor Swift taught me not every guy is going to treat me right.
Michael Jackson taught me to always love the people around me
Music taught me how to live
But, most importantly, Rebecca Black taught me the days of the week.

NY VECKA - NYA MÖJLIGHETER

NU har jag bokat och betalat resan till Australien och om 2 veckor drar jag!! Skräckblandad förtjusning på hög nivå!! Annars så har jag varit med Lisa och Nattis på stan en tväris tills jag och Natalie for hem till mig där det blev tjejsnack och lite fika. Sen hon for har jag bara surfat, chattat och gjort outfits på hm, produktivt haha. Han svänga förbi candys också och snacka en stund med lisaL som far till Tanzania om en dryg månad, coolt!

Natti lovers!

SOMMERING

-Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Flera grejer faktiskt, lite småhemligt dock.

-Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov!

-Vilka länder besökte du?
Bara varit i swe i sommar faktiskt.

-Är det något du saknar sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012?
En partyresa med brudarna till typ Magaluf

-Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas?
6 augusti för det var då bästa månaden i mitt liv satte igång, den började med förfest och Jenne sen Mollys och pussar med Tim hihi

-Största misstaget?
Det tar vi nog inte upp här

-Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit mer eller mindre förkyld in princip hela sommaren, kuuul

-Bästa köpet?
2 festlinnen och mina nya levis som jag gjorde till shorts, mobilen måste nog också nämnas

-Vad spenderade du mest pengar på?
Shopping och festande

-Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag fick megafonenjobbet, succe!!

-Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011?
Little bad girl, motherlover, om sanningen ska fram, jag kommer och jack sparrow...

-Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Har haft mitt livs bästa sommar så definitivt gladare!

-Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
Seriöst festa ännu mera haha, och solat.

-Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit.

-Hur tillbringade du midsommarafton?
I kroken med Amanda mfl

-Hur många förhållanden?
Inget, åååååå

-Favoritprogram på tv?
Tror inte jag har kollat på tv nått nästan, kör på Midsommer för det är king och det har jag sett

-Bästa boken du läste i sommar?
Har faktiskt inte läst någon bok, ovanligt hehe...
-Har du träffat några nya vänner i sommar?
Oja! Riktigt många faktiskt, några riktiga godingar har jag lärt känna:D
En maxad bild(vi var på max hehehe) från en maxad kväll denna maxade sommar

2/9 2011 EN FREDAG

Fest igen igår och denna gång var det förfest hos mig. Vi gick all in som vanligt och det blev en succe. Mollys var jättekul och vi avslutade på Max tills dom stängde klockan 4. Träffade fett många jag kände igår, blev nån olämplig puss, lite för mycket avslöjat för vissa, facerapes i multum och fyllesms från tomas mobil.
Idag hängde jag lisa och matilda på stan ett tag och ikv kör vi bakismys på hög nivå innan det kaaanske blir utgång, jag ska i alla fall jobba så det blir nyktert för min del!

BÄSTA TORSDAG

Har haft en riktig toppendag med full rulle! Träffade Lisa L på Calles där vi käkade lunch och pratade på i två timmar, supermysigt! Sen kom Lisa G och vi gick på stan ett tag, standard. Går man på stan för mycket när men ser vilka varor som är nya på affärerna? Därefter satte vi oss på torget också kom Natalie tätt följd av Tomas och hans kompis. Typ 2 min senare kom även Toni och Benne. Lisa for iväg med Toni och Benne och jag och Natalie bestämde oss för att shoppa lite och Tomas hakade på. Slutade med jeans och tisha till Tomas och leggings till Nattish har jag hört tyktesvis för jag var tvungen att lämna dom på carlings för det bjöds på hamburgare hemma. Avslutat dagen med Dumpad på tv och nu ska jag strax på en date med kudden.

Bjuder på 2 kort från dagen kallade, mobilpaus och Tompi med hatt.


Puss och kram!
TJING

RSS 2.0